Γιώργος Κιτής

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Γιώργος Κιτής γεννήθηκε το 1979 στην Κύπρο.
Σπούδασε “Communications”, “Media & Communications Management” και “Chartered Marketing”.
Για περισσότερο από µία δεκαετία εργάζεται στο χώρο των “Μ.Μ.Ε.” και του “Marketing”.
Το “Κάτι λείπει…” είναι το πρώτο του βιβλίο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite.gr.
Κείµενά του δηµοσιεύονται συστηµατικά στο blog της προσωπικής του ιστοσελίδας Γιώργος Κιτής.

Κάτι λείπει… – Γιώργος Κιτής

Ο Παύλος, ένας φωτογράφος µε επιτυχηµένη καριέρα, δέχεται µια απρόσµενη πρόταση από τον Πρόεδρο του κόµµατος “Προοδευτική Ανάπτυξη” για να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόµενες εκλογές. Όµως ο ενθουσιασµός για την υποψηφιότητά του δεν διαρκεί πολύ, αφού η Εύα, ο µεγάλος έρωτας της ζωής του, τον χωρίζει. Ο Παύλος δεν αργεί να γνωρίσει την Άννα, ένα πανέµορφο µοντέλο µε θλιµµένη καρδιά.

O Αλέξανδρος, καλύτερος φίλος του Παύλου και εξαιρετικός δηµοσιογράφος, δέχεται ένα ανώνυµο τηλεφώνηµα το οποίο τον παρακινεί να ερευνήσει την ζωή της Έλενας. Μιας ανήλικης ναρκοµανούς της οποίας η ιστορία κρύβει πολύ περισσότερα απ’ ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται.

Ο Παύλος προσπαθεί να εκλεγεί βουλευτής µε τη βοήθεια της Άννας, που ψάχνει την ηρεµία της ψυχής της. Η Εύα επιστρέφει ξαφνικά στη ζωή του Παύλου και ο Αλέξανδρος προσπαθεί να µάθει ποιοι κρύβονται πίσω από την Έλενα, η οποία θέλει να βγει από τον κόσµο των ναρκωτικών. Όλοι έχουν το δικό τους κρυφό κίνητρο και ένα κοινό στόχο… να αποκτήσουν αυτό που τους λείπει…

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις iWrite.gr, 2017, 322 σελ.

Marketing Breakfast – Γιώργος Κιτής

“Κατανόησε και εφάρμοσε”
Το “Marketing Breakfast: Κατανόησε & Εφάρμοσε” εισάγει τον αναγνώστη στην επιστήμη του marketing και του μαθαίνει βασικά, αλλά απαραίτητα στοιχεία και τεχνικές, για τη διαχείριση ενός οργανισμού ή ενός αγαθού σε θέματα marketing.

Το θεωρητικό μέρος του βιβλίου αναλύει βασικές έννοιες τις οποίες ο κάθε επαγγελματίας απαιτείται να γνωρίζει. Το πρακτικό μέρος καθοδηγεί τον αναγνώστη ώστε να ετοιμάσει ένα επιτυχημένο πλάνο marketing, για τον οργανισμό ή το αγαθό του.

Ένας οδηγός που επεξηγεί θέματα στρατηγικού σχεδιασμού marketing, αναλύει τα μέσα προβολής και τους τρόπους με τους οποίους αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον εκάστοτε marketer, εισάγοντας, παράλληλα, τον αναγνώστη στο διαδικτυακό marketing.

Marketing, Εκδόσεις iWrite.gr, 2018, 154 σελ.

Μυθιστορήματα
Κάτι λείπει… (2017), Εκδόσεις iWrite.gr

Δοκίμια-Μελέτες-Marketing
Marketing Breakfast (2018), Εκδόσεις iWrite.gr

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις iWrite.gr

20 views.