Γιώργος Τανδρίας

Γιώργος Τανδρίας

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Γιώργος Τανδρίας έχει εκδόσει τα μυθιστορήματα “Της καρδιάς το έγκλημα” το 2012 και “Μαρία” το 2018 και τα δυο από τις εκδόσεις Bookstars – Γιωγγαράς.
Μυθιστορήματα
Της καρδιάς το έγκλημα (2012), Bookstars-Γιωγγαράς
Μαρία (2018), Bookstars-Γιωγγαράς

Μαρία – Γιώργος Τανδρίας

Μαρία


“Η κάθε μαχαιριά στην πραγματικότητα δινόταν στην ίδια την ζωή της, που τόσο άδικα τής φέρθηκε. Σε ένα κορίτσι, που μέσα από τη φυλακή, διάβασε και κατάφερε να περάσει όλα τα μαθήματα και βρίσκεται σήμερα στο τελευταίο έτος τού Παιδαγωγικού, λίγο πριν το πτυχίο. Αυτή, που με την υπέρμετρη θέληση της, κατάφερε να απεξαρτηθεί πλήρως από τα ναρκωτικά, γιατί αγαπάει τη ζωή. Πρέπει να της δώσουμε την ευκαιρία, πρέπει να ζήσει!

Αυτή είναι η δικαιοσύνη! Καταδικάζοντας, λοιπόν, την Μαρία, στην ουσία καταδικάζουμε την δικαιοσύνη. Καταδικάζουμε την ίδια την ζωή!

Κύριε πρόεδρε, κύριοι δικαστές, κύριοι ένορκοι… σας εκλιπαρώ, σας ικετεύω…
ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ!”

Μυθιστόρημα, Bookstars – Γιωγγαράς, 2018, 260 σελ.

Της καρδιάς το έγκλημα – Γιώργος Τανδρίας

Της καρδιάς


Όσο γλυκιά και όμορφη είναι η ζωή, τόσο σκληρή και άγρια μπορεί να γίνει από στιγμή σε στιγμή. Ένα νέο ζευγάρι, γεμάτο αγάπη και όνειρα για τα χρόνια που έρχονται και ξαφνικά το απρόσμενο, το αναπάντεχο. Η αρρώστια. Κι από κει και πέρα η οδύνη, η ματαιότητα του να ζεις. Το τίποτα.

Αυτό το βιβλίο υμνεί το πολυτιμότερο αγαθό που έχει ο άνθρωπος από τότε που εμφανίστηκε στη γη. Την αγάπη. Αυτήν που μπορεί να σε φτάσει να κάνεις πράγματα πρωτόγνωρα, πράγματα τα οποία δεν είχες φανταστεί. Γιατί η αγάπη έχει τη φοβερότερη δύναμη, τη μεγαλύτερη ένταση μέσα της και όταν αυτά βγουν, τότε το μυαλό μοιάζει πολύ μικρό για να τα δαμάσει. Και εκεί τελειώνουν όλα. Ή μήπως εκεί αρχίζουν;

Μυθιστόρημα, Bookstars – Γιωγγαράς, 2012, 210 σελ.

Πηγές: Biblionet, Bookstars-Γιωγγαράς