Γιώργος Τριγύρης

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Γιώργος Τριγύρης γεννήθηκε το 1981 στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Από την εφηβεία του έγραφε για ό,τι τον προβλημάτιζε, περισσότερο για τις σχέσεις του, και σκάρωνε στίχους. Μετά από μια περιπλάνηση στο χώρο της τραπεζικής και των ακινήτων, αποφάσισε να ασχοληθει με αυτό που τον εξέφραζε περισσότερο, τη συγγραφή. Τα τελευταία πέντε χρόνια γράφει στα αγγλικά για άλλους συγγραφείς στο Amazon.com ως Ghostwriter (αφανής συγγραφέας). Έχει ασχοληθεί με αρκετά είδη ρομαντικών μυθιστορημάτων, κι έχει συνολικά στο ενεργητικό του πάνω από 60 βιβλία, επτά εκ των οποίων έχουν γίνει best-seller.
Μυθιστορήματα
Το βασίλειο των λύκων (2019), Όστρια Βιβλίο
Ο χορός της προδοσίας (2021), Εκδόσεις Πηγή

Ο χορός της προδοσίας – Γιώργος Τριγύρης

Ο χορός της προδοσίας


Ο κόσµος µου είναι τα βουνά, τα ηλιοβασιλέµατα, οι πανέµορφες ανατολές και η µουσική που γράφω. Κανείς δεν ξέρει ποιος είµαι στ’ αλήθεια, και το προτιµώ έτσι. Δεν µου χρειάζονται οι άνθρωποι. Τα ψέµατα, η υποκρισία και τα πάθη τους, µου είναι αχρείαστα. Οι γυναίκες ειδικά, µου φαίνονται περιττές. Μέχρι που, µια αγέλη λύκων στέλνει µία στη βουνοπλαγιά, και µια καταιγίδα την αποκλείει στο σπίτι µου. Γεµάτη οµορφιά, πείσµα και ταλέντο στη µουσική, η Ολίβια µου κάνει παρέα σε ένα βράδυ γεµάτο µελωδίες και συναίσθηµα. Όταν όµως αυτό το συναίσθηµα οδηγεί σε ένα παθιασµένο φιλί, την απορρίπτω χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι πρέπει. Εκείνη η µελαχρινή µπορεί να µε σύρει ξανά πίσω στον ίδιο χορό που µε έστειλε στο βουνό.

Τον χορό της προδοσίας…

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πηγή, 2021, 368 σελ.

Το βασίλειο των λύκων – Γιώργος Τριγύρης
Η ζωή της Μαλένα στην πολύβουη Νέα Υόρκη είχε τελειώσει. Μια μετάθεση στην ορεινή κωμόπολη του Μέρσερ ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόταν. Το βράδυ της μετακόμισής της, η μοίρα της χτυπάει την πόρτα, με τη μορφή ενός ψηλού, αθλητικού άνδρα, που αιμορραγούσε ακατάσχετα και είχε ανάγκη τη βοήθειά της. Ο Ραούλ παραβίαζε συνεχώς τους κανόνες. Τσακώνονταν με την αγέλη του και παράκουγε τον αρχηγό του. Με τη ζωή του σε κίνδυνο μετά από άλλη μια μάχη, σύρθηκε στο πρώτο σπίτι που βρήκε στο διάβα του.
Οι συναναστροφές με τους ανθρώπους απαγορεύονταν. Δεν θα μπορούσε όμως ποτέ να φανταστεί ποτέ ότι η γιατρός που συνάντησε εκείνο το βράδυ, ήταν η προσωποποίηση της ομορφιάς και της καλοσύνης…

Μυθιστόρημα, Όστρια Βιβλίο, 2019, 184 σελ.

Πηγές: Biblionet, Όστρια Βιβλίο, Εκδόσεις Πηγή

Please wait...