Γρηγόρης Κονταξής

Γρηγόρης Κονταξής

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Γρηγόρης Κονταξής γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1989 στην Αθήνα.
Σπούδασε πληροφορική και οικονομικά στην Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο και εργάστηκε ως αναλυτής χρηματοοικονομικών στη Βιέννη και το Λονδίνο. Σήμερα κατοικεί μόνιμα στο Λονδίνο, όπου ασχολείται με το ρίσκο επενδύσεων και τη συγγραφή. «Η Επιστροφή των Ιπποτών» είναι το πρώτο βιβλίο της πενταλογίας του, «Ο Χορός του Φωτός».
Μυθιστορήματα
Η Επιστροφή των Ιπποτών (2022), Οσελότος

Η Επιστροφή των Ιπποτών – Γρηγόρης Κονταξής

Η ΕπιστροφήΠρώτο βιβλίο της σειράς
ο Χορός του Φωτός

Μια βασίλισσα είναι ένα βήμα
πριν το τέλος της και ένα αγόρι
είναι η μόνη της ελπίδα…


Το Παλάτι της Αυγής σύντομα θα δεχτεί επίθεση. Ο πιο αδίστακτος άντρας όλων των εποχών είναι ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του Άιοβμπριτζ και την εκθρόνιση της Σοφί Ντελαμέρ. Η βασίλισσα του Νάιτντορν είναι πια μόνη, χωρίς συμμάχους και ικανό στρατό να αντιμετωπίσει τον εχθρό που προελαύνει στην πόλη της. Τα πάντα μοιάζουν να έχουν τελειώσει, μέχρι που ένα μυστηριώδες αγόρι θα κάνει την εμφάνισή του.
Η “Επιστροφή των Ιπποτών” διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό κόσμο, που απαρτίζεται από διάφορες φυλές και παράξενα πλάσματα. Η ιστορία εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια της τρίτης εποχής του κόσμου, την Εποχή των Ανθρώπων, σε δυο ηπείρους: το Νάιντορν και το Κερθ.
Το πρώτο βιβλίο της σειράς, “Ο Χορός του Φωτός”, θα σας ταξιδέψει σε έναν επικό φανταστικό κόσμο και θα σας συναρπάσει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μυθιστόρημα, Οσελότος, 2022, 510 σελ.

Πηγές: Biblionet, Οσελότος