Χαρούλα Αλβανίδου

Χαρούλα Αλβανίδου

Ελληνες λογοτέχνες
Η Χαρούλα Αλβανίδου γεννήθηκε στην Αθήνα.
Μεγάλωσε σε μια συνοικία του Πειραιά στο Πέραμα. Μεταξύ 1985-2013 εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα αυτό που πραγματικά λάτρευε και είχε έφεση από μικρή: την ενασχόληση με την τέχνη. Το 2005 γράφτηκε στη θεατρική ομάδα «περαματιζώμαστε» του Στέλιου Καλαθά, που είχε δημιουργηθεί στο Πέραμα. Μέχρι σήμερα, μετά από δεκατέσσερα χρόνια, αυτή η θεατρική ομάδα διαπρέπει όχι μόνο στο Πέραμα αλλά και σε πολλούς ακόμα δήμους, δίνοντας αξιόλογες παραστάσεις. Κάποια στιγμή στη ζωή της ήρθε και η κατασκευή κοσμήματος και έγινε κι αυτή μεγάλη λατρεία. Κάποια χρόνια αργότερα ήρθε και η κεραμική. Αργότερα η μέθοδος decoupage, το πλέξιμο,οι κατασκευές από διάφορα υλικά… Μέχρι και σήμερα ασχολείται με όλα τα παραπάνω και εύχεται να ασχολείται για πολλά χρόνια ακόμα. Το “ψυχές στο καμβά” είναι το πρώτο της βιβλίο.

Ψυχές στον καμβά – Χαρούλα Αλβανίδου & Νέλλη Κανακάρη

Ψυχές στον καμβά


Μετά από τον χαμό της καλύτερης φίλης της, η ζωή αλλάζει ολοκληρωτικά. Έρωτες ταξίδια, καριέρα κι ένας φύλακας άγγελος να την προστατεύει.
Η γέννηση της κόρης της ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην ζωή της. Η μικρή Αγγελική μεγαλώνει και δίνει χρώμα στο ασπρόμαυρο τοπίο της. Άλλος ένας θάνατος όμως την σημαδεύει. Κι εκεί που νόμιζε πως όλα τέλειωσαν μπαίνει στη ζωή της ένας άγγελος και αλλάζουν όλα… Η μοίρα της επιφυλάσσει πολλά παιχνίδια. Όταν η κόρη της ζει ένα έρωτα, οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Άραγε είναι για καλό;
Η μοίρα θα το δείξει…

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Όστρια, 2018, 240 σελ.

Μυθιστορήματα
Ψυχές στον καμβά (2018), Εκδόσεις Όστρια

Πηγές: BiblioNet, Εκδόσεις Όστρια