Ηλίας Ανεζίνος

Λογοτέχνες
Ο Ηλίας Ανεζίνος γεννήθηκε το 1971 στη Μυτιλήνη, όπου και ζει.
Σπούδασε Λογιστική, είναι γνώστης της αγγλικής και της ισπανικής γλώσσας, καθώς και απόφοιτος της γλώσσας C στην Πληροφορική.
Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου που αφορούν τον κλάδο του.
Συνήθως χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο “Αυλαίας” ή “Χάρακας”.
Οι “Αποδέκτες” αποτελούν τη συνέχεια του βιβλίου του “Λαχείου Δίκη” (2011, myedition – Γκιούρδας Εκδοτική).

Λαχείου δίκη – Ηλίας Ανεζίνος

Το βιβλίο “Λαχείου δίκη” είναι γεμάτο βαθυστόχαστες σκέψεις για την ανθρώπινη συνείδηση και την ευτυχία που χειραγωγείται ή καταστρέφεται άλλοτε από προσωπικά πάθη και άλλοτε επειδή το επέλεξαν άλλοι. Όπως εκτυλίσσεται η ιστορία και εκτροχιάζεται η ηθική, στην επιφάνεια έρχονται διλήμματα και οι ολέθριες συνέπειες που μπορούν να έχουν οι επιλογές μας.

Ο Ανεζίνος υφαίνει επιδέξια τις ιστορίες των ηρώων του και μέσα από μια σειρά περιπετειών και αγωνίας για την τελική έκβαση των πραγμάτων, παρουσιάζει ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που ταξιδεύει τον αναγνώστη σε έναν κόσμο που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Μυθιστόρημα, Γκιούρδας Β., 2011, 160 σελ.

Αποδέκτες – Ηλίας Ανεζίνος

Η Μίντα ανακαινίζει την έπαυλη “Μέργντντοξ” με σκοπό να συγκεντρώσει τους αγαπημένους της ανθρώπους κοντά της – ανθρώπους που κάποτε συνδέονταν στενά μεταξύ τους. Αυτή της η κίνηση θα σταθεί η αιτία να βγουν στην επιφάνεια μυστικά καλά κρυμμένα, γκρεμίζοντας σαν ντόμινο τις φαινομενικά τακτοποιημένες ζωές τους. Ζωές που στιγματίστηκαν από ένα σκοτεινό παρελθόν. Και καθώς το παζλ συμπληρώνεται και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, όλοι τους θα αναγκαστούν να πάρουν θέση στο ξεκαθάρισμα αυτού του παρελθόντος, αλλά και να επιλέξουν, συνειδητά πλέον, την πορεία τους στο μέλλον.

Μυθιστόρημα, Οσελότος, 2019, 400 σελ.

Μυθιστορήματα
Λαχείου δίκη (2011), Γκιούρδας Β.
Αποδέκτες (2019), Οσελότος

Πηγές: Biblionet, Γκιούρδας Β., Οσελότος

19 views