Ιωάννα Βάλβη

Ιωάννα Βάλβη

Ελληνες λογοτέχνες
Η Ιωάννα Βάλβη γεννήθηκε στη Γλυφάδα.
Σπούδασε οικονομικά και αφού εργάστηκε στα κεντρικά τράπεζας για ένα διάστημα, στη συνέχεια έδωσε με επιτυχία εξετάσεις για Οικονομικός Αξιωματικός του εμπορικού Ναυτικού. Ωστόσο, την κέρδισε η οικογένειά της και έτσι τώρα έχει αφοσιωθεί, μαζί με τον σύζυγό της, στη διαπαιδαγώγηση των δυο παιδιών τους. Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και τη γοητεύει να μεταφέρει στο χαρτί κάποιες από τις εικόνες που έχουν χαραχτεί στην καρδιά της.
Παιδική λογοτεχνία
Το λαγουδάκι που δεν έτρωγε καρότα (2021), Εκδόσεις Κομνηνός
Η ντροπαλή νεράιδα (2022), Εκδόσεις Κομνηνός

Η ντροπαλή νεράιδα – Ιωάννα Βάλβη

Η ντροπαλή


Η μικρή Γουότερη ντρέπεται και φοβάται να παίξει με τις άλλες νεράιδες. Φοβάται ότι θα την κοροϊδέψουν, ότι δεν θα τη θέλουν, επειδή έχει διαφορετικά μαλλιά. Όταν όμως συναντήσει έναν δράκο, θα καταλάβει πως όλοι οι άνθρωποι, αλλά και τα ξωτικά και τα ζώα, είναι διαφορετικοί μεταξύ τους. Πως υπάρχουν διαφορές που φαίνονται και πολλές άλλες που δεν μπορείς να τις καταλάβεις αμέσως. Αλλά είναι αυτές οι διαφορές που κάνουν τη ζωή μας μοναδικά όμορφη!

Παιδική λογοτεχνία, Εκδόσεις Κομνηνός, 2022, 33 σελ.

Το λαγουδάκι που δεν έτρωγε καρότα – Ιωάννα Βάλβη

Το λαγουδάκι


Η μαμά του μικρού λαγού ανησυχεί όταν το παιδάκι της αρνείται να φάει καρότα. Ναι, καλά διαβάσατε! Ένα λαγουδάκι που δεν τρώει καρότα! Από ποιον θα ζητήσει βοήθεια η μαμά λαγουδίνα και πώς θα καταφέρει να πετύχει αυτό που στα μάτια της μοιάζει τόσο δύσκολο; Ας το ανακαλύψουμε μαζί σ’ ένα όμορφο ταξίδι γεύσεων.

Παιδική λογοτεχνία, Εκδόσεις Κομνηνός, 2021, 39 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Κομνηνός

Please wait...