Ιωάννης Αρβανίτης

Ιωάννης Αρβανίτης

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Ιωάννης Αρβανίτης γεννήθηκε στο Βόλο το 1968 και μεγάλωσε στον Αλμυρό.
Σπούδασε Φυσική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και από τότε διδάσκει Θετικές Επιστήμες σε φροντιστήρια. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Νουβέλες
Παράξενες μέρες (2018), Λογείον

Παράξενες μέρες – Ιωάννης Αρβανίτης

Παράξενες


Όλοι μας έχουμε ζήσει παράξενες μέρες. Μέρες που ήταν έξω από τη “λογική”. Μέρες που συναντήσαμε τους Δαίμονές μας και ή το βάλαμε στα πόδια ή τους αντιμετωπίσαμε με θάρρος. Μέρες που νομίσαμε πως χάσαμε τα πάντα και μέρες που νιώσαμε ότι κερδίσαμε τον κόσμο όλο!

Σε αυτές τις παράξενες μέρες αναφέρονται οι μικρές ιστορίες αυτού του βιβλίου. Είναι ιστορίες από τον κόσμο του φανταστικού, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε αυτές θα βρείτε πολλά δικά σας κομμάτια, από το παρελθόν, το παρόν και, ίσως, από το μέλλον σας. Θα βρείτε κομμάτια της ψυχής και της καρδιά σας και θα θυμηθείτε επιλογές που κάνατε, επιλογές για τις οποίες έχετε μετανιώσει και επιλογές για τις οποίες είστε περήφανοι.

Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός των ιστοριών αυτών. Να μας θυμίσουν πως πάντα έχουμε επιλογή. Πως όλα όσα ζούμε είναι αποτέλεσμα επιλογών. Πως όσα λάθη κι αν έχουμε κάνει, όσο βαθιά στο σκοτάδι κι αν έχουμε βαδίσει, πάντα υπάρχει η επιλογή να διαλέξουμε το Φως και την Αγάπη, να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε κατάσταση, όσο δύσκολη κι αν φαίνεται, να μας προσφέρει τα δώρα της κι έτσι η παράξενη μέρα να γίνει μια ευλογημένη μέρα.

Ελπίζω να χαρείτε μαζί μου αυτό το ταξίδι προς την αλήθεια μας.

Νουβέλα, Λογείον, 2018, 111 σελ.

Πηγές: Biblionet, Λογείον