Ειρήνη Κουρσουμπά

Ελληνες λογοτέχνες
Η Ειρήνη Κουρσουμπά, είναι ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας και… μαγείρισσα.
Έγραψε δύο βιβλία, όσο ζούσε σ’ ένα μικρό ανυπότακτο (από τη Σκοτεινή Δύναμη) χωριό της Αγγλίας. Το πρώτο της βιβλίο το “We Are The Ones We Are Waiting For”, με το ψευδώνυμο Salome, βρίσκεται στο Amazon, αλλά και στο Barnes and Noble. Μια ιστορία της βρίσκεται στο “Memories of Heaven” του Dr Wayne Dyer και της Lee Garnes, “Η Angelica” (Salome). “Ο Μπάκο” γράφτηκε σαν μια μικρή ιστορία, με αφορμή τον γάτο της, και εξελίχθηκε σε βιβλίο. “Λίγο παράξενο”, όπως λέει η ίδια. Συντονίζει στην Αθήνα ομάδες για τους Εργάτες του Φωτός και τα παιδιά τους.

Ο γάτος Μπάκο και το λαμπερό φως – Ειρήνη Κουρσουμπά
Ένα παραμύθι εμπνευσμένο από την ιστορία του Βασιλιά Αρθούρου και του Μέρλιν, με τον γάτο Μπάκο, που προοριζόταν για βασιλιάς για τις ικανότητες και τις μαγικές του ιδιότητες, τον μάγο Μέρλιν, σε τετράποδη και γούνινη μορφή, τη Μοργκάνα και τη Μοργκόουζ με αλλαγμένα πρόσωπα και ιδιοσυγκρασίες.
Μια ιστορία για το Σκοτάδι που, κάποιες στιγμές, αντιμετωπίζουμε όλοι στη ζωή μας και το Φως που αναδεικνύει την αγάπη μας για καλοσύνη και ζωή.
Μια ιστορία που, όπως όλες οι ιστορίες, οι μύθοι και τα παραμύθια, προσπερνά τις πεποιθήσεις που μας περιορίζουν και αναζητά τους κρυμμένους θησαυρούς της ψυχής μας.
Μια περιπέτεια που θα σε κάνει να νιώσεις σαν… μαθητευόμενος μάγος.
Μια περιπέτεια με ένταση, βία, φόβο, απόγνωση, αλλά και λύτρωση και γέλιο, που τελικά θα σε παρασύρει σ’ ένα γοητευτικό ταξίδι αυτογνωσίας και επίγνωσης.

Διηγήματα, Εκδόσεις Κομνηνός, 2019, 132 σελ.

Διηγήματα
Ο γάτος Μπάκο και το λαμπερό φως (2019), Εκδόσεις Κομνηνός

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Κομνηνός