Ηρώ Δάρδα

Ηρώ Δάρδα

Ελληνες λογοτέχνες
Η Ηρώ Δάρδα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1999.
Το 2023 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Αν και ακολούθησε τον οικονομικό κλάδο, τρέφει πάθος για ό,τι σχετίζεται με τη δημιουργικότητα και τα βιβλία. Το συγγραφικό της ταξίδι ξεκίνησε το 2014, με τις πρώτες της ερασιτεχνικές απόπειρες σε μια εφαρμογή διαδικτυακής ανάγνωσης. Η συγγραφή αποτελούσε μία διέξοδο από την καθημερινότητα, έναν τρόπο έκφρασης σε μία δύσκολη εποχή για εκείνη.
Αν ποτέ την χάσετε και δεν ξέρετε πού να την ψάξετε, σίγουρα θα χάνεται στους διαδρόμους ενός βιβλιοπωλείου αναζητώντας μία καινούργια περιπέτεια, έναν νέο κόσμο.
Μυθιστορήματα
Η Προφητεία των Σκιών (2023), Λυκόφως

Η Προφητεία των Σκιών – Ηρώ Δάρδα

Η ΠροφητείαΔεσμοί αίματος
Βιβλίο Α΄


Οι σκιές την έχουν περικυκλώσει και η μοίρα την πλησιάζει. Μπορεί να ξεφύγει;

Όταν η Σελήνη φτάσει στο τελικό της στάδιο, όπως ορίζει η Προφητεία των Σκιών, τα πλάσματα του σκότους, σύμφωνα με τις γραφές, θα αποκτήσουν την υπέρτατη δύναμη. Το σκοτάδι θα εξαπλωθεί σε όλη την επικράτεια του δάσους. Ένα πλάσμα όμως, που στο αίμα του κυλά το αίμα του δαίμονα, αλλά θα κουβαλά και το φως, θα έχει τη δυνατότητα, μονάχα εκείνο, να ανατρέψει τις ισορροπίες.
Η ζωή της Λυδίας δεν είναι ανέμελη. Στους εφιάλτες, που βλέπει κάθε νύχτα και έχουν ταράξει την καθημερινότητά της, ένα σκοτεινό ον την κυνηγά. Μέσα από ένα αναπάντεχο ταξίδι στο Δάσος των Σκιών, παρέα με τον Ντέρεκ, έναν βρικόλακα που βρίσκεται στο πλευρό της, η Λυδία ανακαλύπτει πως η βασίλισσα των βρικολάκων προσπαθεί να αποτρέψει την εκπλήρωση μίας προφητείας. Και για να το πετύχει, πρέπει να θανατώσει την Λυδία.

Έρωτας
Ψέματα
Δολοπλοκίες

Ένα αισθηματικό μυθιστόρημα φαντασίας γεμάτο ανατροπές.

Μυθιστόρημα, Λυκόφως, 2023, 446 σελ.

Πηγές: Biblionet, Λυκόφως