Κατερίνα Καψιμάλη

Κατερίνα Καψιμάλη

Ελληνες λογοτέχνες
Η Κατερίνα Καψιμάλη κατάγεται από τη Χαλκίδα.
Έχει σπουδάσει λογιστική και έχει εργαστεί ως υπάλληλος γραφείου. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την τέχνη, κυρίως τη ζωγραφική. Ανακάλυψε όμως πως θέλει να εκφράζεται και μέσω του γραπτού λόγου κι έτσι αποφάσισε να γράψει το πρώτο της βιβλίο. Αυτό που ήθελε είναι, μέσω της φαντασίας της, να μεταφέρει μηνύματα και ο αναγνώστης να μεταφέρεται στους κόσμους που δημιουργεί.
Διηγήματα
H αναζήτηση μιας πριγκίπισσας (2023), Εκδόσεις Κομνηνός

H αναζήτηση μιας πριγκίπισσας – Κατερίνα Καψιμάλη

H αναζήτησηΤα μυστήρια των 5 τόπων


Σύμφωνα με τους νόμους του Χέβεροφ, η διάδοχος του θρόνου Έβελιν θα πρέπει να διεκδικήσει το αξίωμα της πριγκίπισσα, καθώς με δόλο αμφισβητήθηκαν οι ικανότητές της. Μαζί της κι άλλες υποψήφιες θα το διεκδικήσουν, αναγκασμένες όμως να περάσουν από τη δοκιμασία των πέντε τόπων.
Ποια θα καταφέρει, πριν την τελική στέψη, να αποφύγει τις παγίδες και τα πολλά και αναπάντεχα γεγονότα, που θα συμβούν στη διάρκεια της δύσκολης πορείας τους;
Περίεργα βασίλεια, εκκεντρικοί βασιλείς και μαγεία θα δυσκολέψουν τις υποψήφιες πριγκίπισσες, που το ταξίδι τους στους πέντε τόπους θα αποδειχθεί ένα αποκαλυπτικό αλλά καθοριστικό ταξίδι αυτογνωσίας.

Διηγήματα, Εκδόσεις Κομνηνός, 2023, 148 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Κομνηνός