Οι κερασιές

Κατερίνα Τσοτσόλη

Ελληνες λογοτέχνες
Η Κατερίνα Τσοτσόλη γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη.
Σπούδασε Αγγλική γλώσσα και φιλoλογία και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στην Παιδαγωγική του Α.Π.Θ. Εργάστηκε στη δημόσια εκπαίδευση για 33 έτη από τα οποία, τα τελευταία 12 έτη υπηρέτησε ως σχολική σύμβουλος.
Μυθιστορήματα
Ερωτες και Οφθαλμαπάτες (2012), University Studio Press
Οι κερασιές δεν άνθισαν φέτος (2015), Bookstars – Γιωγγαράς

Οι κερασιές δεν άνθισαν φέτος – Κατερίνα Τσοτσόλη

Οι κερασιές


Η Όλγα Βλαστού, μικρό παιδί ακόμη, βιάστηκε από τον πατριό της και καταδικάστηκε στη σιωπή. Αν και θα βρει τη δύναμη να συνεχίσει τη ζωή της, όμως στην πορεία θα ανακαλύψει τρομακτικά μυστικά, και θα έρθει αντιμέτωπη με το άθλιο παρελθόν της. Ποιοι θα σταθούν δίπλα της; Ποιοι θα αφουγκραστούν τον ήχο της ψυχής της; Θα μπορέσει ποτέ η Όλγα να βρει τη λύτρωση, ή θα γίνει θύμα της μίζερης ζωής της; Μια συγκλονιστική ιστορία, που το τέλος της θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα.

Μυθιστόρημα, Bookstars – Γιωγγαράς, 2015, 337 σελ.

Έρωτες και οφθαλμαπάτες – Κατερίνα Τσοτσόλη-Τέη

Έρωτες και


Δυο ελκυστικές σαραντάρες, αχώριστες φίλες και χωρισμένες μητέρες, η Θάλεια και η Χαρά, έχουν πετύχει σε όλα εκτός από τον έρωτα. Ξαφνικά τη ζωή τους έρχονται να ταράξουν δύο αρρενωποί και γοητευτικοί άνδρες, ο Ορέστης και ο Αλέξης. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι δυο άνδρες που ερωτεύονται; Οι δύο γυναίκες που αφήνονται στα φτερά του έρωτα και ταξιδεύουν σε κόσμους άγνωστους, βιώνουν πάθη, χαρές, λύπες, φόβους, ντροπές, μίση και ενοχές. Τελικά θα τα καταφέρουν να βγουν από το αδιέξοδο της ψυχής τους;

Μυθιστόρημα, University Studio Press, 2012, 300 σελ.

Πηγές: Biblionet, Bookstars-Γιωγγαράς, Εκδόσεις University Studio