Κωνσταντίνα Καρούσου

Κωνσταντίνα Καρούσου

Ελληνες λογοτέχνες
Η Κωνσταντίνα Καρούσου γεννήθηκε στην Αθήνα.
Αποφοίτησε από το Λύκειο Θηλέων Υμηττού το 1977. Φοίτησε στην ιδιωτική σχολή Γραμματέων DIDACTA και έπειτα, στο Βρετανικό Συμβούλιο, όπου τελειοποίησε την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Αρχικά, εργάστηκε σε διαφημιστική εταιρεία και στη συνέχεια, ως γραμματέας σε εκτελωνιστικό γραφείο. Το 1984 διορίστηκε σε διοικητική θέση Νοσοκομείου, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα, προκειμένου να αφιερωθεί εξολοκλήρου στην εκπαίδευση της κόρης της.
Μυθιστορήματα
Όσο πιο ψηλά μπορείς (2019), Εκδόσεις iWrite.gr

Όσο πιο ψηλά μπορείς – Κωνσταντίνα Καρούσου
Όλα ήταν τέλεια! Ένα ερωτευμένο ζευγάρι αποκτά το πρώτο του παιδί και περιμένει με χαρά το δεύτερο αγγελούδι του. Μόνο που η μοίρα επιφυλάσσει στην οικογένεια μια δυσάρεστη έκπληξη. Το μωράκι τους, εξαιτίας μιας άτυχης στιγμής στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης, έρχεται στη ζωή κουβαλώντας μια πολύ σοβαρή πάθηση. Το όνομά της; “Μερική Αγενεσία Μεσολοβίου”. Και οι χαρακτηρισμοί που αποδίδουν στο παιδί σπουδαίοι επιστήμονες; “Η κούκλα της αναπηρικής καρέκλας”.

Μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις, το κοριτσάκι τους καταφέρνει να κάνει πολλά και σπουδαία βήματα, χάρη στη θέληση της ψυχής του και την αγάπη της οικογένειάς του, διαψεύδοντας όσους αμφισβήτησαν την εξέλιξή του.

Αυτό το βιβλίο βασίζεται σε μία συγκλονιστική, πραγματική ιστορία.

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις iWrite.gr, 2019, 426 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις iWrite.gr

Please wait...