Κωνσταντίνος Νικάκης

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Κωνσταντίνος Νικάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια επαρχιακή πόλη και από πολύ νωρίς κατάλαβε πως τα Οικονομικά είναι ο χώρος που τον ενδιαφέρει. Εργάστηκε σε εταιρίες του οικονομικού τομέα και πλέον ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Αγαπάει τα ταξίδια και στον ελεύθερό του χρόνο πάντα προσπαθεί να επισκέπτεται νέους προορισμούς. Πιστεύει πως στο τέλος πρέπει να είμαστε γεμάτοι αναμνήσεις και όχι επιθυμίες και το βιβλίο αυτό είναι το ξεκίνημα ενός νέου, τελείως διαφορετικού ταξιδιού.
Διηγήματα
Σ’ αγαπώ με sms (2021), Εκδόσεις Φυλάτος

Σ’ αγαπώ με sms – Κωνσταντίνος Νικάκης

Σ' αγαπώ με smsΤο Ημερολόγιο μιας σχέσης


Τον Άγγελο και την Κατερίνα τους ένωσε η μοίρα με έναν μοναδικό τρόπο για να ζήσουν αυτό που κάποιοι θα ζήλευαν, που όλοι ίσως ψάχνουν και κυνηγούν. Υπάρχει όμως ο απόλυτος έρωτας στην πραγματικότητας; Και αν ναι, μπορεί να διαρκέσει για πάντα; Ακόμη και αν η μοίρα τους έδεσε με τα μαγικά δεσμά της, φρόντισε ώστε να ζήσουν και οι δύο ευτυχισμένοι μέχρι τέλους;
Μηνύματα και email ενός ζευγαριού θα σταθούν ικανά ώστε κάποιοι να αναγνωρίσουν τους εαυτούς τους, να αναπολήσουν και να θυμηθούν παλιές περιπέτειες. Ίσως πάλι και να δακρύσουν, να γελάσουν ή απλά να διαβάζουν με αγωνία τη συνέχεια.
Όπως και να έχει, σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, όλοι στείλαμε μηνύματα σε κάποια στιγμή της ζωής μας…

Διηγήματα, Εκδόσεις Φυλάτος, 2021, 404 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Φυλάτος