Κωνσταντίνος Τουλούμης

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Κωνσταντίνος Τουλούμης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Τόπος καταγωγής του είναι η Δράμα.
Σπούδασε στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Marketing), ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Είναι λάτρης της λογοτεχνίας, του κινηματογράφου και της μουσικής.
Από μικρό τον γοήτευαν οι μυθολογικές ιστορίες, ενώ αυτό το βιβλίο αποτελεί ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Πολεμιστές – Κωνσταντίνος Τουλούμης

Κατάδυση στα μυστήρια
Τέσσερις άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, συναντιούνται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε έναν εχθρικό παράλληλο κόσμο. Τότε έρχονται αντιμέτωποι με τη μοίρα τους. Ένας δρόμος γεμάτος περιπέτειες, δοκιμασίες, μαγικές δυνάμεις και κρυφά μυστικά ξανοίγεται μπροστά τους, που μόνο με αμέριστο θάρρος και τόλμη θα καταφέρουν να τον διαβούν.
Οι ήρωές μας, ο Κωνσταντίνος, η Έρη, ο Αλέξανδρος και η Έλενα, θα χρειαστεί, εκτός από τους εξωτερικούς παράγοντες των Πρακτόρων Ξι, να αντιμετωπίσουν και τους ίδιους τους εαυτούς τους, αν θέλουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο δάσκαλός τους, κύριος Απόστολος. Είναι ένα ταξίδι δύναμης, γνώσης, περιπέτειας και αυτογνωσίας μέσα στο άγνωστο, με προορισμό τον Παράδεισο. Όμως ο Παράδεισος δέχεται μόνο τους καθαρούς στην ψυχή. Μέσω όλων αυτών δημιουργούνται φιλίες και σχέσεις, ενώ τίποτα δεν διαρκεί για πάντα!
Σε αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνεις σε ένα οριακό σημείο, το οποίο αν το διαβείς, δεν έχει επιστροφή. Εσύ θα το τολμήσεις;

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πηγή, 2019, 660 σελ.

Μυθιστορήματα
Πολεμιστές (2019), Εκδόσεις Πηγή

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Πηγή