Κώστας Χατζηγεωργίου

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Κώστας Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στην Καβάλα το 1963.
Οι σπουδές του στην επικοινωνία και την διοίκηση επιχειρήσεων, του έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθεί από μικρή ηλικία με τον χώρο της αγοράς.
Από το 1987 έως και το 2002, διατέλεσε στέλεχος πολυεθνικών και άλλων εταιριών, στα τμήματα πωλήσεων-δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ.
Το 2002 εκδίδει την εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΝΕΣΤΟΥ.
Το 2004 σχεδίασε και ανέπτυξε, τον εικαστικό θεσμό “ΤΕΧΝΗΣ ΦΛΟΓΑ” έως και το 2009, υπό την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού.
Το 2017 ξεκίνησε την συγγραφή του πρώτο του βιβλίου-δοκίμιο (…σοβαρά τώρα;!) το οποίο και εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2018.
Ιδιαίτερη αναφορά του… όσα δεν μπορούν να επιτευχθούν με την σοβαρότητα, επιτυγχάνονται με τη δημοσιότητα.

Σοβαρά τώρα; – Κώστας Χατζηγεωργίου

Ποια η αξία ενός απίστευτου γεγονότος όταν πραγματοποιείται;! Κατά την άποψή μου μεγάλη. Γιατί τελικά το απίστευτο, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και ενδιαφέρον, απ’ όλα εκείνα που λόγω λογικής ή ασφαλούς πρόβλεψης συμβαίνουν. Αυτά τα γεγονότα, καθώς και ορισμένες καταστάσεις άξιες αναφοράς, αποτελούν και το θέμα του βιβλίου. Δεκαεννιά στον αριθμό μικρές ιστορίες και αναφορές, που μ’ απασχόλησαν και επέλεξα για την έκδοση του πρώτου μου βιβλίου, δοκιμίου όπως χαρακτηρίζεται. Όλα όσα θα διαβάσετε, βασίζονται σε αληθινά γεγονότα που βίωσα τόσο εγώ, όσο και κάποια άλλα άτομα που μου τα μετέφεραν. Ονόματα δεν αναφέρονται, λόγω διακριτικότητας.
Εκτός… από το δικό μου.

Διηγήματα, Όστρια Βιβλίο, 2019, 122 σελ.

Διηγήματα
Σοβαρά τώρα; (2019), Όστρια Βιβλίο

Συλλογικά έργα
Διαγωνισμός “Λόγω Τέχνης” (2011), Artspot

Πηγές: Biblionet, Όστρια Βιβλίο