Λία Μπιλάλη

Ελληνες λογοτέχνες
H Λία Μπιλάλη γεννήθηκε στην Αθήνα.
Οι επιλογές της στο θέμα των σπουδών επηρεάστηκαν από την αγάπη της για την λογοτεχνία. Σπούδασε πρώτα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας από όπου πήρε πτυχίο στην λογοτεχνική μετάφραση και αργότερα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο: τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στον Τομέα Λογοτεχνίας και Πολιτισμού.
Μυθιστορήματα
Στην αρχή (2020), 24 γράμματα

Στην αρχή – Λία Μπιλάλη
Η Στέλλα δεν έχει κανένα λόγο να πιστεύει ότι την περιμένουν τόσα συνταραχτικά γεγονότα την νέα χρονιά.
Η φίλη της η Φωτεινή και ο αγαπημένος της ο Άλκης ωστόσο φροντίζουν να κάνουν το επόμενο διάστημα αξέχαστο!
Ενώ η Στέλλα ξεκινάει την περιπέτεια της οργάνωσης του γάμου της, η Φωτεινή ακούει την καρδιά της και αποφασίζει να κάνει μια διαφορετική νέα αρχή, αλλά το αν έχει πάρει τη σωστή απόφαση μένει να φανεί.
Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα για τις δύο φίλες δεν είναι πιο ήρεμα αφού στο Υπουργείο όπου δουλεύουν οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη και κανένας δεν ξέρει αν θα έχουν καλό τέλος.
Τα υπόλοιπα πρόσωπα στη ζωή τους κάνουν ότι μπορούν για να συμβάλλουν στο πανδαιμόνιο και σύντομα όλα βρίσκονται στον αέρα.
Μέσα από όλα τα συμβάντα ξεδιπλώνονται οι χαρακτήρες των πρωταγωνιστών καλώντας μας να ταυτιστούμε, να συμπάσχουμε, να γελάσουμε.

Επιμέλεια: Μαρία Κατσουλάκου

Μυθιστόρημα, 24 γράμματα, 2020, 356 σελ.

Πηγές: Biblionet, 24 γράμματα