Μάρα Στυλιανουδάκη

Μάρα Στυλιανουδάκη

Ελληνες λογοτέχνες
Η Μάρα Στυλιανουδάκη, είναι Τransformational Coach και δημιουργός του περιοδικού Chef’s flair. Γεννήθηκε στα Χανιά και μεγάλωσε στο Μαϊάμι. Δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της ναυτιλίας ως συνιδρύτρια της εταιρείας: Nautical Sea Trade S.A.
Ξεκίνησε τις σπουδές της, Business Administration στο Florida International University – FIU. Παρακολούθησε το πρόγραμμα The Science Of Well Being του Yale University, Leading People and Teams Specialization του University of Michigan, Inspired Leadership Specialization του Case Western Reserve University και Positive Psychology του University of Pennsylvania. Είναι NLP Master Practitioner, mBIT (multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach, Micro Expressions & Body Language Practitioner.
Είναι μέλος του INLPTA (International NLP Trainers Association) και του AIS (The American Institute of Stress).
Διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας, βοηθώντας ανθρώπους να δημιουργήσουν έναν νέο τρόπο σκέψης, μια νέα πραγματικότητα ώστε να έχουν το αποτέλεσμα της ζωής που επιθυμούν. Έχοντας πολύχρονη προσωπική εμπειρία στον χώρο της εστίασης το 2018, δημιούργησε το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα με θέμα «Διαχείριση στρες και άγχους στον χώρο της εστίασης».
Δοκίμια-Μελέτες-Ψυχολογία
Σπάσε τον κώδικα του Στρες (2021), Creamy W

Σπάσε τον κώδικα του Στρες – Μάρα Στυλιανουδάκη

Σπάσε τον κώδικα


«Υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε από το στρες;

Υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης, τιθασεύοντας το ίδιο το μυαλό μας;»

Με εύγλωττο και εκλαϊκευμένο τρόπο το βιβλίο «Σπάσε τον κώδικα του στρες» μας διαφωτίζει στο πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το στρες. Μία κατάσταση την οποία αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων. Βρίσκει αποδέκτες όλων των ηλικιών, κοινωνικών τάξεων και μορφωτικού επιπέδου, αγγίζει ευαίσθητες χορδές, προτείνει μία άλλη οπτική, χαρτογραφεί συναισθήματα μέχρι στιγμής ασύνδετα με τις καταβολές της ανήλικης ζωής και επικεντρώνεται στη υπέρτατη δύναμη του μυαλού.

Στο χέρι μας είναι να την ακολουθήσουμε και να καταφέρουμε να αλλάξουμε ολόκληρη τη φιλοσοφία της ζωής μας.

Ψυχολογία, Creamy W, 2021, 232 σελ.

Πηγές: Biblionet, Creamy W