Μαρία Αρφαρά

Ελληνες λογοτέχνες
Η Μαρία Αρφαρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρόδο όπου κατοικεί μόνιμα!
Η καταγωγή της είναι από την πανέμορφη Σύμη. Σπούδασε marketing στο Αμερικάνικο κολέγιο (Deree College). Λάτρης των λογοτεχνικών βιβλίων και της συγγραφής ξεκίνησε την συγγραφική της πορεία το 2016 στον ιστιότοπο ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης “Εναλλακτική Δράση” στον οποίο αρθρογραφεί μέχρι σήμερα.
Μυθιστορήματα
Όσα έγραψε η μοίρα (2019), Anima Εκδοτική

Όσα έγραψε η μοίρα – Μαρία Αρφαρά

Όσα έγραψε η μοίρα


Η Δικαία γεννημένη το 1924 στη Σύμη, κάνει, κατά την κρίση της οικογένειάς της, ένα τραγικό λάθος. Για να διορθώσουν το ένα λάθος, κάνουν κι εκείνοι ένα ακόμα, ίσως χειρότερο. Την παντρεύουν με έναν άντρα αρκετά μεγαλύτερο της και αλκοολικό. Το κορίτσι, μη μπορώντας να αντέξει την καθημερινή κακοποίηση, το σκάει στην Ρόδο όπου θα γνωρίσει τον Δημήτρη, τον έρωτα της ζωής της.
Ένα νέο δίλημμα της ανατρέπει ξανά τη ζωή. Θα ακολουθήσει την καρδιά της ή θα πράξει σύμφωνα με την λογική της με κίνδυνο να χάσει το ίδιο της το παιδί;

Παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Ένας άλλος άντρας απειλεί να ταράξει ξανά την ευτυχία της, ο Ιάκωβος, θυμίζοντας της τον έρωτα τους κατά την διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου και το τραγικό περιστατικό που η Δικαία ορκίστηκε να μην αποκαλύψει ποτέ.

Τι συνδέει την Δικαία με τον Ιάκωβο; Ποιος ο ρόλος της μικρής Μαρίας; Ποιο χρέος αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας μόλις βρει εκείνο το γράμμα; Θα καταφέρει τελικά να απαλλάξει την Δικαία από τις τύψεις και τις ενοχές; Μια μεγάλη αγάπη, μια μυστηριώδης αναζήτηση, ψέματα, πάθη, λάθη ξεδιπλώνονται για να αποκαλυφθούν ένοχα μυστικά τα οποία ανατρέπουν την ζωή όλων.

Μυθιστόρημα, Anima Εκδοτική, 2019, 312 σελ.

Πηγές: Biblionet, Anima Εκδοτική

Please wait...