Μάριος Περτσινίδης

Μάριος Περτσινίδης

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Μάριος Περτσινίδης γεννήθηκε, µεγάλωσε και ζει στο Κιλκίς.
Έχει κάνει µουσικές σπουδές και µιλάει άπταιστα αγγλικά. Ξεκίνησε τη συγγραφική του πορεία ως µαθητής γυµνασίου. Λάτρης των βιβλίων φαντασίας και τρόµου, συνεχίζει την πλοήγησή του στο χώρο του φανταστικού υπογράφοντας διηγήµατα, νουβέλες καθώς και το µυθιστόρηµα «Μακριά από τις Σκιές» το οποίο και είναι το πρώτο του εκδοτικό εγχείρηµα. Μέσα από τις ιστορίες του αγγίζει σύγχρονα κοινωνικά προβλήµατα στοχεύοντας να ευαισθητοποιήσει το αναγνωστικό του κοινό.
Νουβέλες
Μακριά από τις σκιές (2023), Εκδόσεις Πηγή

Μακριά από τις σκιές – Μάριος Περτσινίδης
Ο Τζακ Γουίντερς µεγάλωσε σε διαταραγµένο οικογενειακό περιβάλλον µε δύσκολα παιδικά χρόνια. Παρ’ όλ’ αυτά, το 2004 εκπληρώνει το µεγαλύτερο όνειρό του, να φοιτήσει στη σχολή καλών τεχνών στο Μπανφ του Καναδά. Σίγουρος πλέον πως έχει αφήσει πίσω του τις δυσάρεστες αναµνήσεις και την κακή του τύχη, ξεκινά µια νέα ζωή. Όµως αυτό δεν είναι παρά µια αυταπάτη καθώς µια ανώτερη δύναµη χρησιµοποιεί τον Τζακ και τους νέους φίλους του για να πετύχει το σκοπό της. Τώρα πρέπει να παλέψει όχι µόνο µε τους δαίµονες του παρελθόντος, αλλά και µε τους πέρα για πέρα αληθινούς του παρόντος. Οι σκιές πλησιάζουν όλο και περισσότερο, κι ο µόνος που µπορεί να σώσει τον Τζακ είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Άραγε, θα µπορέσει να τα καταφέρει;

Μία ατµοσφαιρική νουβέλα µυστηρίου, στην οποία ένας νεαρός άνδρας έρχεται αντιµέτωπος µε τον απόλυτο Τρόµο: ένα απόκοσµο Κακό έρχεται να στοιχειώσει τη ζωή του.

Νουβέλα, Εκδόσεις Πηγή, 2023, 132 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Πηγή