Μάτα Κούρτη

Μάτα Κούρτη

Ελληνες λογοτέχνες
Η Μάτα Κούρτη αγαπάει τη μουσική, τη βροχή, τα ξέφωτα και τα δέντρα-αγκαλιές. Συνθέτει μουσική για θέατρο, ταινίες & ραδιόφωνο, λαμβάνει μέρος σε μουσικά- θεατρικά projects, σε σκηνές και συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας και του εξωτερικού, εξερευνώντας, τραγουδώντας και συνθέτοντας, στις μουσικές και ηχοχρώματα του κόσμου, με τους ανθρώπους και τις ιστορίες τους, στο παιχνίδι, στα ταξίδια. Συνδέοντας τη φωνή με τη σωματική έκφραση, παίζει με παιδιά κάθε ηλικίας. Ίσως τη συναντήσεις σε τραγούδια, μουσικές, σε ρυθμούς και συναντήσεις, σε αυλαίες χρωματιστές ή σε ήσυχες μπλε γωνιές.
Έχει την ιστοσελίδα: Mata Kourti.
Παιδική λογοτεχνία
Μουσική ξεκίνα πάλι (2021), Σμίλη

Μουσική ξεκίνα πάλι – Μάτα Κούρτη

Μουσικη ξεκιναΚείμενο, στίχοι, μουσική: Μάτα Κούρτη

Περιέχει CD και QR code με τα τραγούδια και αφήγηση


Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή των μουσικών φιλτροκατασκευαστών του υπέροχου κόσμου μας.
Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, μουσικοί φιλτροκατασκευαστές απ’ όλο τον κόσμο έχουν έρθει στον μυστικό προκαθορισμένο τόπο, για να φτιάξουν, ο καθένας, το δικό του μαγικό, μοναδικό, μουσικό φίλτρο, που έχει συγκεκριμένο χρώμα και μουσική και προκαλεί συγκεκριμένα συναισθήματα.
Τα φίλτρα είναι απαραίτητα για να συνεχίσει να υπάρχει μουσική στον κόσμο, για να τη δημιουργούμε, να την αισθανόμαστε, να την ακούμε!
Έτοιμοι;
Μουσική ξεκίνα πάλι!

Στιχουργός: Μάτα Κούρτη
Εικονογράφηση: Ανδρέας Κούρτης
Εικονογραφημένη έκδοση με CD και QR code με την αφήγηση και τα τραγούδια.

Παιδική λογοτεχνία, Μουσική, Σμίλη, 2021, 60 σελ.

Πηγές: Biblionet, Σμίλη