Μιχαήλ Παγώνης

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Μιχαήλ Παγώνης μεγάλωσε στο Αίγιο.
Αυτό το διάστημα σπουδάζει στο τμήμα Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.
Έγραψε το πρώτο του βιβλίο σε ηλικία 14 ετών και δεν έχει σταματήσει να γράφει έκτοτε. Όταν δεν γράφει, συνήθως κρατάει ένα βιβλίο στο ένα χέρι και μια κούπα καφέ στο άλλο.
Λατρεύει τα ταξίδια, ενώ το θέατρο, ο κινηματογράφος και η υποκριτική κατέχουν άλλο ένα μεγάλο μέρος στην καρδιά του.
Μεγάλωσε χαμένος στις σελίδες βιβλίων, σε πρόβες για θεατρικές παραστάσεις και στη ταχύρρυθμη καθημερινότητα ενός εφήβου.
Λαχταρά οι ιστορίες του να κατακτήσουν το κόσμο και να προσφέρει στους αναγνώστες αισθήματα που του πρόσφεραν οι αγαπημένοι του συγγραφείς.

Ανθρώπινα πιόνια – Μιχαήλ Παγώνης

Η ζωή είναι μπέρδεμα. Το ίδιο και ο έρωτας. Το κακό είναι πως το ένα περιπλέκεται με το άλλο και γίνονται χάος. Αλλά ο Ερμής και η Αριάνα είναι πρόθυμοι να το πολεμήσουν.

Ο νεαρός Ερμής, επίδοξος συγγραφέας, κυνηγάει τα όνειρά του, ενώ πολεμάει μοχθηρούς δαίμονες στο κεφάλι του. Η Αριάνα, σίγουρη για τη πορεία που θέλει να ακολουθήσει, προσπαθεί να πιάσει δουλειά στην εταιρεία του μεγάλου επιχειρηματία και πατέρα της. Ο καθένας τους χαράζει το δικό του μονοπάτι στον πλανήτη, αλλά υπάρχουν και αυτοί που δεν σκοπεύουν να τους αφήσουν να φτάσουν στο τέλος του μονοπατιού. Ανώνυμα μηνύματα, εφιάλτες από το παρελθόν και οι χειρότερες εμπειρίες τους τούς κυνηγούν. Είναι έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν; Θα βρουν κάποιον συνεπιβάτη να τους αγαπήσει στο ταξίδι σε αυτόν τον σκληρό κόσμο;

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις iWrite.gr, 2020, 300 σελ.

Μυθιστορήματα
Ανθρώπινα πιόνια (2020), Εκδόσεις iWrite.gr

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις iWrite.gr