The Return – Ψαραντώνης & Alex Kavvadias

Greek music

Στίχοι: Μάνος Σφυράκης – Alex Kavvadias
Μουσική: Φρόσω Λάσκαρη – Τάσος Καλαϊτζής
Ενορχήστρωση: Τάσος Καλαϊτζής
Λύρα: Ψαραντώνης

Φύσα βρε άνεμε καλά να πλεύσουμε πιο πέρα
μυρίζω βρε τη χώρα μου σε τούτο τον αέρα
σε τούτο τον αέρα

Δέκα χρόνια εγώ με όνειρά ταξίδευα για σενα
με τους θεούς αντίπαλους να με μισούν εμένα
να με μισούν εμένα.

Είναι βαριά η μοναξια και η ιστορία τρέχει
κατόρθωσα και κέρδισα μια ζωή χαμένη

Wind blow harder so that we can sail further
I smell my homeland in this air
in this air

For ten years I was travelling making dreams about you
with gods as my enemies, hating me
hating me.

Lonelyness is heavy, and time rushes
I became able of winning back a lost lifetime.