Ρούλα Σαλταπήδα

Ελληνες λογοτέχνες
Η Ρούλα Σαλταπήδα έχει στο ενεργητικό της τα βιβλία “Η επόμενη μέρα” και “Μπορώ να πω στο σόι μου ότι παντρευόμαστε;” τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Bookstars-Γιωγγαράς.
Μυθιστορήματα
Η επόμενη μέρα (2012), Bookstars – Γιωγγαράς
Μπορώ να πω στο σόι μου ότι παντρευόμαστε; (2016), Bookstars – Γιωγγαράς

Μπορώ να πω στο σόι μου ότι παντρευόμαστε; – Ρούλα Σαλταπήδα
Μια νύφη που έχει όλα τα προσόντα για να παντρευτεί: στρωμένη δουλειά, καινούριο αυτοκίνητο και μια μονοκατοικία για προίκα.
Τρεις ξαδέρφες που της κάνουν τη ζωή δύσκολη.
Ένας πρώην που δηλώνει συμμετοχή σε ριάλιτι και βγαίνει πρώτος.
Κι ένας απατεώνας του υπόκοσμου που τη βάζει σε περιπέτειες!
Η Αγορίτσα ή αλλιώς Ρίτσα, έχει στη ζωής της ένα και μοναδικό σκοπό: να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Όταν όμως δεν μπορεί με τίποτα να βρει γαμπρό, αποφασίζει να στραφεί στην… παρανομία. Έτσι θα γνωρίσει τον Μάσσιμο, που είναι όλα αυτά που της μάθαιναν από μικρή να αποφεύγει: έξυπνος, όμορφος και με τέλειο κορμί. Και τότε όλα αλλάζουν…
Μια ακαταμάχητη ρομαντική κωμωδία με συνωμοσίες, εκβιασμούς και μικρά σκάνδαλα που σίγουρα θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε όσα πιστεύατε για το γάμο!

Μυθιστόρημα, Bookstars – Γιωγγαράς, 2016, 242 σελ.

Η επόμενη μέρα – Ρούλα Σαλταπήδα
Μπορεί ένα ταξίδι να αλλάξει τη διάθεση;
Μπορεί μια απόφαση να ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή; Μπορεί μια γυναίκα να ξανακερδίσει τη χαμένη της χαρά και το δικαίωμα στην ευτυχία;
Η Κάλι προσπαθεί να συνέλθει από μια τραγωδία που σημάδεψε για πάντα τη ζωή της και τη ζωή πολλών άλλων ανθρώπων. Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Ο φόβος, η απώλεια, το αίσθημα της αδικίας και το αβέβαιο μέλλον, οδηγούν την – χωρίς νόημα – ύπαρξή της.
Αφού φλέρταρε για δέκα ολόκληρα χρόνια με τον πόνο, το θυμό, την απομόνωση και την κατάθλιψη, τολμά να πάρει τη μεγάλη απόφαση:
Να περάσει το καλοκαίρι της στην Ελλάδα.
Μερικοί κανόνες και μια τρελή ξαδέρφη, γίνονται οι αφορμές για να τα ξαναβρεί με τον εαυτό της. Ένα λάθος και ένα ατύχημα, την φέρνουν αντιμέτωπη με συναισθήματα που νόμιζε πως απαγορευόταν να νιώσει. Κρατώντας καλά φυλαγμένο μέσα της το κομμάτι της ζωής της που δεν υπάρχει πια, αντιστέκεται και πολεμά ενάντια στη μοίρα, μετατρέποντάς την σε τύχη.
Δεν είναι εύκολο. Όμως πρέπει να κερδίσει το στόχο: Να γευτεί ξανά την αγάπη.

Μυθιστόρημα, Bookstars – Γιωγγαράς, 2012, 222 σελ.

Πηγές: Biblionet, Bookstars – Γιωγγαράς