Σάντυ Κυριακή Ηλιάδου

Ελληνες λογοτέχνες
Η Σάντυ Κυριακή Ηλιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί εδώ και έξι χρόνια στο Λονδίνο.
Το 2008 έγραψε το πρώτο βιβλίο της “Ένα ουράνιο τόξο μέσα στη νύχτα” από τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ, που βραβεύθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών. Αρθρογράφησε στο e-magazine “prova gamou” και έγραψε δύο διηγήματα, “Καρμική νύχτα” και “Μισέλ”. Παράλληλα με τη συγγραφή εργάζεται σαν qualified nanny-tutor, διευθύνει το Nannies, Mammies & Daddies Agency σε συνεργασία με την κ. Μπέτυ Βασιλείου και διαχειρίζεται τη σελίδα του στο Facebook. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τη ζωγραφική, αποτέλεσμα αυτής της ασχολίας ήταν να ζωγραφίσει το εξώφυλλο του βιβλίου της “Γεύση Σάρκας”. Από τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα “Ένα ουράνιο τόξο μέσα στη νύχτα” (2017) και “Γεύση σάρκας” (2019).
Μυθιστορήματα
Ένα ουράνιο τόξο μέσα στη νύχτα (2012), Εκδόσεις Σαΐτα
Ένα ουράνιο τόξο μέσα στη νύχτα (2017), Εκδόσεις Αέναον
Γεύση σάρκας (2019), Εκδόσεις Αέναον

Γεύση σάρκας – Σάντυ Κυριακή Ηλιάδου
Πόσα πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε δεκαπέντε ημέρες;
Τι είδους προειδοποίηση ήταν ο κόκκινος κύκλος που διαγράφηκε στο παμπριζ του αυτοκινήτου του Σιμών;
Ποιός κρυβόταν πίσω από τον άγριο βιασμό της γυναίκας του;
Ποιά ήταν η αιτία αυτοκτονίας της κόρης του;
Αμέτρητα ερωτηματικά που αναζητούν απαντήσεις το συντομότερο.
Ο χρόνος οριακός… δεκαπέντε ημέρες.

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Αέναον, 2019

Ένα ουράνιο τόξο μέσα στη νύχτα – Σάντυ Κυριακή Ηλιάδου
Ήταν πολύ μικρή η Σοφία για να μπορέσει να ερμηνεύσει την απρόσμενη καταιγίδα που ανέτρεψε την ζωή της και που ήταν η αιτία για τον δρόμο που χάραξε στην υπόλοιπη πορεία της.
Μέσα στα μονοπάτια της ζωής ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα αλλά συγχρόνως την έφερε αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό, μια πάλη με φαινομενικά νικητή και ηττημένο. Και μέσα σε αυτήν την παραζάλη, ήρθε το χτύπημα κάτω από τη μέση.
Άραγε έχει την αντοχή να ανταπεξέλθει στην μεγαλύτερη πρόσκληση που της επιφύλαξε ένα σκληρό παρόν ακολουθούμενο από ένα τραγικό παρελθόν;

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Αέναον, 2017, 391 σελ.

Ένα ουράνιο τόξο μέσα στη νύχτα – Κυριακή Ηλιάδου
Ήταν πολύ μικρή η Σοφία για να μπορέσει να ερμηνεύσει την απρόσμενη καταιγίδα που ανέτρεψε τη ζωή της και που ήταν η αιτία για τους δρόμους που χάραξε στην υπόλοιπη πορεία της.
Μέσα στα μονοπάτια της ζωής ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα αλλά συγχρόνως την έφερε αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό, μια πάλη με φαινομενικά νικητή και ηττημένο.
Και μέσα σ’ αυτήν την παραζάλη, ήρθε το χτύπημα κάτω από τη μέση. Άραγε έχει την αντοχή να ανταπεξέλθει στη μεγαλύτερη πρόκληση που της επιφύλαξε ένα σκληρό παρόν ακολουθούμενο από ένα τραγικό παρελθόν;

Μυθιστόρημα, e-book, Εκδόσεις Σαΐτα, 2012, 342 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Αέναον, Εκδόσεις Σαΐτα