Σία Βένερ

Ελληνες λογοτέχνες
Η Σία Βένερ γεννήθηκε στην πόλη του Κιλκίς.
Στην ηλικία των 26 μετακόμισε στην Σουηδία όπου ζει μέχρι και σήμερα. Η στενή σχέση της με τα βιβλία ξεκίνησε μετά την εφηβεία της και από τότε δηλώνει λάτρης τους. Χαρακτηριστικό της είναι η αγάπη της για τους ανθρώπους και λατρεύει να ζει γύρω από μεγάλες παρέες και καλούς φίλους. Ξεκίνησε τη συγγραφή όταν ήταν 22 ετών και ο λόγος που γράφει είναι γιατί θεωρεί μαγικό το πως μπορεί να ταξιδέψει κάποιος μέσα από τις λέξεις. Θα γνωρίσουμε τη Σία μέσα από το πρώτο της μυθιστόρημα ‘’Πολέμησέ το’’ ένα δυνατό σύγχρονο, αισθηματικό μυθιστόρημα και είμαστε σίγουροι πως θα το αγαπήσετε!
Μυθιστορήματα
Πολέμησέ το (2021), Maradel Books

Πολέμησέ το – Σία Βένερ

Πολέμησέ το


Όταν η Κάρολ και ο Άντονι αποφασίζουν να ζήσουν μαζί, η Αλίνα επιλέγει να ακολουθήσει τη θεία της, τη γυναίκα που τη μεγάλωσε, στο νέο της σπίτι.
Ο γιος του Άντονι, ο Ματ έχει βυθιστεί σε μια ρουτίνα που δεν περιλαμβάνει συναισθηματισμούς. Αυτή η ρουτίνα είναι γραφτό να γκρεμιστεί με τον ερχομό της Αλίνας.
Όσο η Αλίνα και ο Ματ αγωνίζονται ενάντια στα συναισθήματα που ξυπνά ο ένας στον άλλον, η μητέρα του Ματ αποφασίζει να εμφανιστεί μετά από χρόνια διεκδικώντας ό, τι θεωρεί πως δικαιούται. Παράλληλα, τα φαντάσματα της Αλίνας επιστρέφουν πιο ζωντανά από ποτέ, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο την ίδια όσο κι όλους όσοι στέκονται δίπλα της. Τον ήθελα εδώ, αλλά δεν μπορούσα να του το πω.
«Με ήθελε εκεί, αλλά δε μπορούσε να με διαχειριστεί, Ήταν ένας φαύλος κύκλος που δε θα σταματούσε ποτέ.»

Μυθιστόρημα, Maradel Books, 2021, 428 σελ.

Πηγές: Biblionet, Maradel Books