Σπύρος Κιορσάββας

Λογοτέχνες
«Γεννημένος το ’91 στη Δράμα, όπου και διαμένω μόνιμα.
Είμαι φοιτητής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, λατρεύω τις ιστορίες που είναι γεμάτες περιπέτειες κι εξωπραγματικές δυνάμεις ή καταστάσεις.
Οι καθημερινές καταστάσεις που βιώνω και οι ιστορίες που ζω ή ακούω αποτελούν τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για μένα.
Πιστεύω πως οι σπουδαιότερες ιστορίες «γράφονται» καθημερινά, στο δρόμο, στη δουλειά, στις καφετέριες, στις επαφές μας με τους άλλους ανθρώπους.
Όλη μας η πραγματικότητα είναι, τελικά, ένα τεράστιο βιβλίο, στο οποίο ο καθένας μας προσθέτει τις δικές του σελίδες.»

Το χρονικό της Λανιακέα – Σπύρος Κιορσάββας
Μέρος 1ο Τα κλειδιά του Τιτάνα
Πέρασαν είκοσι χρόνια ηρεμίας, αλλά ο πόλεμος χτυπά ξανά την πόρτα του Ζέλκεμαρ. Ο Βασιλιάς Ντέσμοντ αντιμετωπίζει μια αδικαιολόγητη εισβολή, που δε σκοπεύει να αφήσει ατιμώρητη.
Οι Κυβερνήτες της Ένωσης των Συντεχνιών δε συμφωνούν για το αν θα έπρεπε να βοηθήσουν το Βασιλιά. Καθένας τους έχει τους δικούς του λόγους για να εμπλακεί στον πόλεμο, αλλά οι φωνές που αρνούνται είναι ηχηρές.
Όλα αυτά συμβαίνουν όσο η Αλάρυα, μια νεαρή κοπέλα προικισμένη με τη δύναμη του Νερού, αναζητά τα Κλειδιά του Τιτάνα, μιας πανάρχαιας φυλακής που δε πρέπει να ανοίξει. Σύντομα, θα ανακαλύψει πως έχει φίλους, φίλους που δε γνώριζε, φίλους που είναι δεμένοι μαζί της στην ίδια μοίρα: να προστατέψουν τον κόσμο της Λανιακέα, από τη φρίκη που αναδεύεται στο αρχαίο βουνό…

Μυθιστόρημα, Όστρια Βιβλίο, 2018, 322 σελ.

Μυθιστορήματα
Το χρονικό της Λανιακέα (2018), Όστρια Βιβλίο

Πηγές: Biblionet, Όστρια Βιβλίο

20 views