Θεόδωρος Μπογιατζής

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Θεόδωρος Μπογιατζής γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα από Έλληνα πατέρα και Γερμανίδα μητέρα.
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στις ΗΠΑ και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στα Οικονομικά στο Λονδίνο. Δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης ως καθηγητής για διεθνή τεστ αξιολόγησης φοιτητών. Κατά το παρελθόν έχει συνεκδώσει στην αγγλική γλώσσα βιβλία εκπαιδευτικού περιεχομένου, το διάβασμα και η συγγραφή μυθιστορημάτων παραμένουν όμως το μεγάλο του πάθος. «Το Πρίσμα» είναι το πρώτο του βιβλίο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.
Μυθιστορήματα
Το Πρίσμα (2022), Εκδόσεις Πνοή

Το Πρίσμα – Θεόδωρος Μπογιατζής

Το ΠρίσμαΨυχολογικό Θρίλερ


Μέσα στο Πρίσμα τίποτα δεν είναι όπως δείχνει.
«Το Πρίσμα». Μια καινοφανής κατασκευή από γυαλί και ατσάλι η οποία αφήνει τις ακτίνες του φωτός να τη διαπερνούν απ’ άκρη σ’ άκρη, αλλά όχι μόνο αυτές… Τραβά επίσης τα βλέμματα των περαστικών, τα προσκαλεί μέσα, κι ύστερα τα παγιδεύει ανάμεσα σε αντανακλάσεις, σκιές, ψευδαισθήσεις και μυστικά. Μέσα του θα συγκλίνουν τρεις ζωές, με απρόβλεπτες συνέπειες.
Ένας διάσημος αρχιτέκτονας, έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για την επιτυχία. Μια απογοητευμένη ηθοποιός που πασχίζει να εξέλθει από την αφάνεια. Ένας τοξικομανής από καλή οικογένεια σε θανάσιμο αδιέξοδο. Όλοι τους έχουν ένα κοινό: είναι εξαιρετικοί στα ψέματα. Μια διάρρηξη χωρίς κλοπιμαία, ένας βιασμός στο σκοτάδι, ένας φόνος. Ένα έγκλημα με τρεις υπόπτους. Ποιον μπορείς να πιστέψεις όταν όλοι έχουν κάτι να κρύψουν;

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πνοή, 2022, 346 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Πνοή