Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου

Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1971.
Αφού πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια του Λυκείου στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, στη συνέχεια φοίτησε στη Σχολή Θετικών Επιστημών στο Ηράκλειο Κρήτης. Το ενδιαφέρον του στρέφεται πλέον στην Πληροφορική, εξελίσσοντας τις γνώσεις του σε διάφορα συστήματα και εφαρμογές. Εργάζεται ως Project Manager σε μεγάλη εγχώρια εταιρεία. Η σχέση του με το βιβλίο, τη μουσική και τον κινηματογράφο, είναι πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Αφορμή για το συγκεκριμένο πόνημα στάθηκε η απόκτηση των δύο παιδιών του, Νάσια και Άρτεμις, με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα.
Μυθιστορήματα
Ίλιεν. Η επικράτηση (2022), 24 γράμματα

Ίλιεν – Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου

ΊλιενΗ επικράτηση


Σε ένα μυθικό βασίλειο, στη μητρόπολη Μπεθέντριλ, ένας φιλόδοξος μάγος έχει ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο: να γίνει βασιλιάς. Στην προσπάθειά του για την απόκτηση του θρόνου, δεν διστάζει να επιστρατεύσει ακόμα και τις πιο σκοτεινές δυνάμεις.

Ώσπου βρίσκεται αντιμέτωπος με την Ίλιεν και το τσίμπημα ενός σκορπιού, που θα ανατρέψει τα πάντα. Μαγεία, πολεμικές συγκρούσεις και πολύπλευροι χαρακτήρες, δημιουργούν ένα απαράμιλλο σκηνικό έντασης και αγωνίας. Ένα έργο με κοινωνικές προεκτάσεις, συνεχή δράση, πλούσιο σε μυστήριο και δολοπλοκίες.

Μυθιστόρημα, 24 γράμματα, 2022, 314 σελ.

Πηγές: Biblionet, 24 γράμματα