Θοδωρής Κακαλέτρης

2023 Ελληνες λογοτέχνες
Ο Θοδωρής Κακαλέτρης γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Καλαµάτα το 1974.
Άρχισε να εργάζεται από την ηλικία των δεκατριών, παράλληλα µε το σχολείο και έπαιζε ποδόσφαιρο στον ιστορικό Απόλλων. Έχει ταξιδέψει αρκετές φορές σε ΗΠΑ, Δανία και Νότια Αφρική, ορµώµενος από την ακόρεστη δίψα του για γνώση. Τις τελευταίες δυο δεκαετίες ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως σύµβουλος εκπαίδευσης και σύµβουλος προσωπικής ανάπτυξης.
Μυθιστορήματα
Απαγορευμένη ηδονή (2023), Εκδόσεις Πηγή

Απαγορευμένη ηδονή – Θοδωρής Κακαλέτρης

ΑπαγορευμένηΠόση καλοσύνη μπορεί
να κρύβει μέσα του ένας
στυγερός δολοφόνος;


«Το ασίγαστο µίσος, η εκδικητικότητα και η αδιαλλαξία ήταν το εκκολαπτήριο ενός κτήνους. Οι σκοτεινές προτροπές το είχαν απλώς απελευθερώσει. Τώρα, ήταν έτοιµο να δράσει…»
Ένας ανελέητος τιµωρός όλων όσων απειλούν να σταθούν εµπόδιο στην ευτυχία του, ωθούµενος σε πράξεις βίας εξαιτίας τραυµατικών εµπειριών από την παιδική του ηλικία. Μία σατανική γυναίκα, που στέκεται αρωγός στην εγκληµατική του δραστηριότητα. Δραστηριότητα µε επίκεντρο µια υπόγεια και αιµατοβαµµένη κρύπτη.
Τη φαινοµενικά ασταµάτητη δράση τους έρχεται να ταράξει µία νεαρή αρχαιολόγος, κόρη αστυνοµικού, η οποία αναζητά τον τάφο ενός νεκρού βασιλιά. Γύρω από τον τάφο αυτόν περιπλέκονται οι µοίρες των τριών προσώπων, µε τον χορό της ζωής και του θανάτου να λαµβάνει απρόβλεπτη τροπή…
Ένα ανατρεπτικό αστυνοµικό θρίλερ που θα σας κάνει να επανεξετάσετε το τι θεωρείτε ηθικό και τι όχι, µε φόντο τα χώµατα της Πελοποννήσου και τον τόπο της αιώνιας ανάπαυσης ενός νεκρού βασιλιά!

Αστυνομικό Μυθιστόρημα

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πηγή, 2023, 314 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Πηγή

Please wait...