Τίνα Α. Μιχαηλίδου

Τίνα Α. Μιχαηλίδου

Ελληνες λογοτέχνες
Η Παναγιώτα (Τίνα) Α. Μιχαηλίδου, με καταγωγή από τη Λευκωσία της Κύπρου, μεγάλωσε και έζησε στην Αθήνα.
Τελείωσε το Αρσάκειο Σχολείο Ψυχικού & σπούδασε στην Κοινωνική Θεολογία και Θρησκειολογία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,καθώς και στο Διεκ Νοσοκομείου Γεννηματάς ως Βοηθός Νοσηλευτή πάνω στην Ειδικότητα των Ειδικών Παθήσεων (Νευρολογία-Ψυχιατρική). Έχει ασχοληθεί στο ΚΕΑΔΔ για το Master Practitioner in Eating Disorders. Τέλος, εδώ και χρόνια, γράφει σε πολλά περιοδικά και ιστοσελίδες για τις ανθρώπινες σχέσεις, κυρίως όμως για τους χωρισμούς και μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα Ex’s Ghost By Tina A. Michaelidou μοιράζεται πολλές συμβουλές. Μότο της: «Να χαμογελάς πάντα αληθινά, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σου, διότι σου αξίζει και γιατί σου πάει». Άλλα Βιβλία: «Και Μη Χειρότερα!» Εκδόσεις 24 Γράμματα.
Νουβέλες
Και μη χειρότερα (2020), 24 γράμματα

Αυτοβελτίωση-Ημερολόγια-Σημειωματάρια
Ερωτευτείτε καταλλήλους & όχι ακαταλλήλους (2021), Υδροπλάνο
Του (α)κατάλληλου το χάλι… το ποδοπάτησα με χάρη! (2022), Διάνοια

Του (α)κατάλληλου το χάλι… το ποδοπάτησα με χάρη! – Τίνα Α. Μιχαηλίδου

Του (α)κατάλληλου


Πώς θα ήταν η ζωή σου αν μέσα από ένα Σημειωματάριο έβλεπες και διάβαζες διάφορα quotes για πρώην, νυν, χωρισμούς και εσύ παράλληλα κατέγραφες τα δικά σου συναισθήματα;
Πώς θα σου φαινόταν κάθε φορά που έχεις την ανάγκη να εκφραστείς να πιάνεις στα χέρια σου το Σημειωματάριο, να βρίσκεις δύναμη, να χαμογελάς αληθινά, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σου;
Oι χωρισμοί άλλωστε δεν είναι πάντα ανώδυνοι, είναι και επώδυνοι. Σημασία έχει εμείς να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να σταθούμε ξανά στα πόδια μας.
Ετοιμάσου λοιπόν να ζήσουμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι, συντροφιά με το Σημειωματάριό μου και την καταγραφή των συναισθημάτων σου, παρέα με τα quotes μου.
Και μην ξεχνάς πως πρέπει να πάντα να χαμογελάς αληθινά, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σου, διότι σου αξίζει και γιατί σου πάει!!!

Αυτοβελτίωση, Σημειωματάριο, Διάνοια, 2022, 152 σελ.

Ερωτευτείτε καταλλήλους & όχι ακαταλλήλους – Τίνα Α. Μιχαηλίδου

ΕρωτευτείτεΗμερολόγιο 2022


Πώς θα ήταν η ζωή σου αν μέσα σε ένα Ημερολόγιο έβλεπες και διάβαζες διάφορα quotes για πρώην και χωρισμούς και εσύ κατέγραφες τα συναισθήματά σου; Πώς θα σου φαινόταν κάθε φορά που ξυπνάς να πιάνεις στα χέρια σου το Ημερολόγιο και να βρίσκεις δύναμη, για να χαμογελάς, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σου; Οι χωρισμοί δεν είναι πάντα ανώδυνοι, είναι και επώδυνοι πολλές φορές. Σημασία έχει όμως εμείς να βρίσκουμε δύναμη και να στεκόμαστε ξανά στα πόδια μας. Ετοιμάσου να ζήσουμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι, συντροφιά με το Ημερολόγιο και την καταγραφή των συναισθημάτων σου, παρέα με τα quotes μου. Και μην ξεχνάς ποτέ αυτό που λέω: «Να χαμογελάς πάντα αληθινά, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σου, διότι σου αξίζει και σου πάει».

Ημερολόγιο, Υδροπλάνο, 2021

Και μη χειρότερα – Τίνα Α. Μιχαηλίδου

Και μη


11 γυναίκες τελείως άγνωστες μεταξύ τους έχουν κάτι κοινό:

Έχουν ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ τους πρώην τους και όλες τους με κόκκινο κραγιόν έχουν γράψει ένα quote που τις αντιπροσωπεύει στο καθρέπτη του δωματίου τους.

Μόνο μια ιστορία έχει άσχημο τέλος που το ακούμε σε καθημερινή βάση και δε θέλουμε ποτέ να τη ζήσουμε.

Νουβέλα, 24 γράμματα, 2020, 104 σελ.

Πηγές: Biblionet 24 γράμματα, Υδροπλάνο, Διάνοια