Βάνα Πράνταλου

Η Βάνα Πράνταλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μεσσήνη.
Σπούδασε Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στην Αθήνα, όπου και εργάστηκε για αρκετά χρόνια.
Eργάζεται με τον σύζυγό της σε οικογενειακή επιχείρηση.
Ζει στις Αλυκές Βόλου με τα τρία τους σκυλιά και τον γάτο τους.
Το βιβλίο “Αστερινή – Ταξίδι στον κόσμο των ψυχών”, είναι η πρώτη της συγγραφική απόπειρα.

Αστερινή – Βάνα Πράνταλου
Ταξίδι στον κόσμο των ψυχών
Όλα ξεκίνησαν με ένα μυστηριώδες ναυάγιο που δεν άφησε κανένα ίχνος. Και μετά άρχισαν τα ερωτήματα. Υπάρχουν μαύροι γλάροι; Μπορείς να ταξιδέψεις με το ανέμισμα μιας εσάρπας; Τι είναι το ρήγμα στην άκρη του σύμπαντος; Τι γίνεται η ψυχή όταν το σώμα πεθαίνει; Η Αστερινή και ο παιδικός της φίλος Καρμέλο, με τη συνδρομή δύο ασυνήθιστων γιαγιάδων, θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μια περιπέτεια που θα τους φτάσει μακριά, σε κόσμους όπου το Καλό και το Κακό δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τους λογαριασμούς τους.
Ο Άρης, δεκαετίες αργότερα, θα βρει ένα βιβλίο γραμμένο από την Αστερινή και, χωρίς να το επιδιώξει, θα γίνει μέρος της ιστορίας της, μαζί με τη φίλη του την Ελένη.
Ο Καίσαρας, ένας πανέξυπνος σκύλος, και η καλύτερή του φίλη, η Κλεοπάτρα, μια γάτα-ντίβα που αρνείται να λερώσει τα πατουσάκια της, αψηφούν τους περιορισμούς, ταξιδεύουν στον χρόνο και μιλούν ανθρώπινα, σε όσους είναι πρόθυμοι να τους ακούσουν.
Μαζί με τους παραπάνω, ένας αιώνια ερωτευμένος παππούς σκαλίζει το παρελθόν που διακόπηκε απότομα, αγωνιώντας να βρει την εξιλέωση.

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πηγή, 2018, 400 σελ.

Μυθιστορήματα
Αστερινή (2018), Εκδόσεις Πηγή

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Πηγή

341760cookie-checkΒάνα Πράνταλου

Επισκέψεις: 11