Βασίλης Ζησόπουλος

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Βασίλης Ζησόπουλος γεννήθηκε το 1974 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και είναι αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.
Έζησε για 13 χρόνια στην περιοχή του Βόλου και περίπου άλλα τόσα στην Αθήνα.
Γράφει γιατί το θεωρεί πιο δημιουργικό από το να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή ή το κινητό και τις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι μια πολύ καλή απόδραση από την καθημερινότητα.
Παρά τις πολλές σελίδες στίχων και πεζών που υπάρχουν καταχωνιασμένοι σε ντοσιέ και σκληρούς δίσκους, το «Υπάρχουν Ακόμα Συναισθήματα» από την Δυάς Εκδοτική είναι η πρώτη οργανωμένη προσπάθεια για ένα βιβλίο.

Υπάρχουν ακόμα συναισθήματα – Βασίλης Ζησόπουλος

Ο Παύλος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου, με ιδιόρρυθμο χαρακτήρα και ατσάλινη θέληση, που πετυχαίνει κάθε στόχο στη ζωή του. Παρά την επικίνδυνη εμπλοκή του στον γοητευτικό κόσμο της νύχτας, ξεφεύγει, ερωτεύεται και φτιάχνει τη ζωή του στο πρότυπο του ανθρώπου και
οικογενειάρχη που είχε υποσυνείδητα ενστερνισθεί από μικρός.

Όταν όμως το παρελθόν επιστρέφει απρόσμενα και τον συνθλίβει ψυχικά και σωματικά, απομονώνεται και οργανώνει την μοναχική ζωή του με άμυνα την ψυχρή λογική και την απουσία συναισθημάτων.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Μια σειρά από γνώσεις και αποκαλύψεις, αλλάζουν δραματικά ό,τι ήξερε για την μέχρι τότε ζωή του και τον φέρνουν αντιμέτωπο με συναισθήματα που πίστευε πως έλεγχε, πρόσωπα που αγνοούσε και αποφάσεις που δεν θέλει να πάρει.

Είναι τελικά δυνατόν ένας νέος που ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές για να γίνει το πρότυπο της κοινωνίας να καταλήξει να γίνει η προσωποποίηση της βίας; Ή μηπως όχι;

Μυθιστόρημα, Δυάς Εκδοτική, 2017, 776 σελ.

Μυθιστορήματα
Υπάρχουν ακόμα συναισθήματα (2017), Δυάς Εκδοτική

Πηγές: Biblionet, Δυάς Εκδοτική, vivlionorizontes.gr