Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού

Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού

Ελληνες λογοτέχνες
Η Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού γεννήθηκε στην Αθήνα, κατάγεται από τη Μεσσηνία, το Κρανίδι και τη Σμύρνη.
Έζησε για επτά χρόνια στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου αποφοίτησε από το University of Maryland με τίτλο BA Language & Foreign Studies. Στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο (MA) από το American University στις διεθνείς σχέσεις με υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, ενώ παράλληλα εργαζόταν στην Παγκόσμια Τράπεζα για να καλύψει το κόστος διαμονής της. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες. Εδώ και χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, στον κλάδο της επικοινωνίας και της Εταιρικής Υπευθυνότητας. Επιπλέον διδάσκει σεμινάρια εταιρικής επικοινωνίας, σε στελέχη, startups και φοιτητές.
Παιδική και εφηβική λογοτεχνία
Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα (2020), Μάρτης
Στις σκούπες, αδερφές μου, στις σκούπες! (2021), Μάρτης

Στις σκούπες, αδερφές μου, στις σκούπες! – Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού

Στις σκούπες


Στο δεύτερο βιβλίο της σειράς Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα, η Ρεγγίνα, η Ρόζα και η Νόρα, προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο με τον Δημήτριο Μαγισσόπουλο, ταξιδεύουν ως τον Βόρειο Πόλο!
Στο περιπετειώδες ταξίδι τους με αερόστατο συναντούν δύο πανέξυπνους μικρούς μάγους, αλλά και τον σελέμπριτι καραμάγο Τιμολέοντα Μπουφ. Το ταξίδι τους επιφυλάσσει πολλά απρόοπτα, και μια μεγάλη έκπληξη!
Η σειρά παιδικών βιβλίων Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα αφορά τις περιπετειες μικρών μάγων και μαγισσών στη σύγχρονη Ελλάδα. Η ατρόμητη Ρεγγίνα, η σοβαρή Ρόζα και η σκανταλιάρα Νόρα, είναι αδελφές, μιας αγαπημένης οικογένειας με αξίες, αισιοδοξία και θάρρος. Η μητέρα τους Ισαβέλλα Φράγκου, κατάγεται από την Πριγκιπέσσα Ιζαμπώ του κάστρου της Καλαμάτας. Η αφήγηση περιέχει αναφορές στην κλασική λογοτεχνία αλλά και σε σύγχρονα βιβλία και ταινίες, από τον Τρελαντώνη μέχρι τον Χάρι Πότερ και το Αστέρι του Βορρά.
Η σειρά απευθύνεται σε παιδιά από 7 ετών και σε ενήλικες που αγαπούν τις ιστορίες μυστηρίου, φαντασίας και χιούμορ.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Σισκοπούλου

Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μάρτης, 2021, 104 σελ.

Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα – Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού

Οι μάγισσες δεν


Η ατρόμητη Ρεγγίνα, η μετρημένη Ρόζα και η σκανταλιάρα Νόρα είναι αδελφές μιας αγαπημένης οικογένειας που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.
Με αισιοδοξία και θάρρος οι τρεις μικρές μάγισσες προσπαθούν να λύσουν ένα μυστήριο. Τα σχέδιά τους όμως θέλουν να χαλάσουν οι κακοί καραμάγοι. Αλλά αυτές δεν το βάζουν κάτω.
Άλλωστε, οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα.

Το πρώτο βιβλίο μιας πρωτότυπης σειράς περιπετειών μικρών μαγισσών στη σύγχρονη Ελλάδα.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Σισκοπούλου

Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μάρτης, 2020, 104 σελ.

Πηγές: Biblionet, Μάρτης

Please wait...