Βούλα Γκεμίση

Βούλα Γκεμίση

Ελληνες λογοτέχνες
Η Βούλα Γκεµίση κατάγεται από την Καλαµπάκα Τρικάλων.
Μεγάλωσε και ζει µόνιµα στη Σητεία Κρήτης. Με σπουδές και επαγγελµατική εµπειρία στο ενεργητικό της σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing και Εκπαιδεύση Υπολογιστών ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόλησή της µε τη συγγραφή µέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών, που αρχικά δηµοσιοποίησε στην παγκόσµια ηλεκτρονική πλατφόρµα του Wattpad. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της ήρθε µε µία χιουµοριστική ροµαντική ιστορία που φέρει τον τίτλο «Λίγο Ακόμη Sex παρακαλώ!». Έπειτα, ακολούθησε µία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιµα µυθιστορήµατα, διηγήµατα & Short Stories όπου µπορείτε να βρείτε στην όμορφη σελίδα της Βούλα Γκεμίση – Συγγραφέας.
Μυθιστορήματα
Λίγο Ακόμη Sex παρακαλώ (2019), Maradel Books
Το Μυστικό ενός Αγγέλου (2020), Εκδόσεις Πηγή

Το Μυστικό ενός Αγγέλου – Βούλα Γκεμίση

Το ΜυστικόΜυθιστόρημα Φαντασίας


Με λένε Ουράνια.

Το όνοµα µου προέρχεται από το απέραντο γαλάζιο του ουρανού. Αυτό το χρώµα, το οποίο είναι µόνιµα στα µάτια µου.

Εκείνος, µε έστειλε στη γη µέσω των δυο θνητών που κλήθηκαν να αυτοαποκαλεστούν γονείς µου. ∆ύο άνθρωποι καθηµερινοί. Μοχθούν για το µεροκάµατο της ηµέρας σε ένα µικρό χωριό της Πελοποννήσου. Όταν η µητέρα µου µε έκλεισε στην αγκαλιά της ποτέ δε φανταζόταν ότι εγώ ήµουν δώρο Θεόσταλτο. Έπρεπε να φέρω εις πέρας όλες τις αποστολές µου µέχρι να πεθάνω.

Από παιδί ακόµα, ξέρω ότι η ζωή µου είναι προκαθορισµένη και έχω έρθει στη γη για να εκπληρώσω την αποστολή µου. Στα τριάντα τρία µου χρόνια γνωρίζω ότι θα πεθάνω και πρέπει να προλάβω να σώσω, όσο το δυνατών, περισσότερες ψυχές. Το πολύτιµο φυλαχτό που έχω πάντα στο λαιµό µου είναι το µυστικό που κρατάω καλά φυλαγµένο χρόνια από τον δικό µου φύλακα άγγελο. Τι θα γίνει όµως όταν εκείνος που µπαίνει ξαφνικά στη ζωή µου είναι πολύ κοντά στο να το ανακαλύψει; Είµαι σε θέση να µαρτυρήσω την αλήθεια ή θα πρέπει να βρω τον τρόπο να το θάψω για πάντα µέσα µου ξανά;

Πιστεύεις στο υπερφυσικό; Και αν σου έλεγαν ότι υπάρχει µια µικρή συνωµοσία µέσα σε αυτό τον κόσµο που ζεις; Θα ήσουν ποτέ σε θέση να αγκαλιάσεις το ανεξήγητο ή θα τρόµαζες τρέχοντας µακριά του;

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πηγή, 2010, 346 σελ.

Λίγο Ακόμη Sex παρακαλώ – Βούλα Γκεμίση
«Είμαι η Λάουρα, η αλλοπρόσαλλη, ονειροπόλα και ρομαντική φίλη που θα ήθελες να έχεις».

Όλα στη ζωή της μοιάζουν βαρετά και η παιχνιδιάρα Λάουρα, που έχει την τάση να χαρακτηρίζει τον εαυτό της «καρτούν», αναθεωρεί πλήρως, όταν επιτέλους συναντάει τον Ορέστη «Της». Το μουτράκι αυτό θα της ταράξει την καθημερινότητα από την πρώτη κιόλας ημέρα της συνάντησής τους.

«Μένω μόνη και εργάζομαι σε μια δουλειά που δεν με εκφράζει, αλλά πρέπει να την κάνω για να επιβιώσω. Όλα μοιάζουν βαρετά και μονότονα, ώσπου ένα πρωί συναντώ τον νέο μου γείτονα… το όνειρο κάθε γυναίκας, τον Ορέστη μου».

Ζώντας έναν πλατωνικό έρωτα μαζί του, ξεκινάει ένα παιχνίδι αναζήτησης, το οποίο θα φέρει στο φως όλες τις κρυφές της ανασφάλειες.

«Ναι, το ομολογώ… Είναι κεραυνοβόλος έρωτας, που από τη μία δίνει νόημα στη μονότονη ζωή μου, αλλά από την άλλη φέρνει στην επιφάνεια όλες τις κρυφές μου ανασφάλειες».

Αποφασίζει, αναιρεί, αλλάζει πάλι γνώμη, ώσπου ακολουθεί έναν μονόδρομο, που την καταξιώνει μέσα από μια σελίδα της στο ίντερνετ. Το blog της «Λίγο σεξ ακόμη, παρακαλώ», γίνεται πόλος έλξης για εκατοντάδες ακολούθους που ζητούν τη συμβουλή της.
Η θεωρία είναι πάντοτε ασφαλέστερη της πράξης στη ζωή της Λάουρας. Θα καταφέρει να ακολουθήσει και στη δική της ζωή τις συμβουλές που δίνει στους άλλους; Θα καταφέρει να πλησιάσει τον Ορέστη;

Τα Χριστούγεννα γίνονται τα μεγαλύτερα θαύματα και μέσα σε αυτά…είναι και ο έρωτας!

«Σου μιλάω και σε θέλω σύμμαχό μου σε κάθε τρελή μου σκέψη, σε κάθε προβληματισμό μου, γιατί, φιλενάδα, είμαι σίγουρη πως δεν θα τα καταφέρω ποτέ χωρίς εσένα!»

Μυθιστόρημα, Maradel Books, 2019, 260 σελ.

Πηγές: Biblionet, Maradel Books, Εκδόσεις Πηγή

Please wait...