Βούλα Γκεμίση

Ελληνες λογοτέχνες
Η Βούλα Γκεμίση, είναι μια νέα γυναίκα που κατάγεται από την Καλαμπάκα και ζει στη Σητεία της Κρήτης. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και εργάστηκε για χρόνια πάνω στον τομέα αυτό. Αγαπά τη ζωγραφική, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική και την ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων. Η συγγραφή είναι άλλη μία από τις αγαπημένες της ενασχολήσεις και ξεκίνησε ερασιτεχνικά με αυτή, όταν αποφάσισε να δημοσιεύσει τις δικές της ιστορίες στη παγκόσμια πλατφόρμα του Wattpad. Καταπιάστηκε με διαφορετικά είδη ιστοριών που αγαπήθηκαν γρήγορα από το κοινό. Διαθέτει δικό της blog όπου δημοσιεύει άρθρα και ‘short stories’ που είναι διαθέσιμες δωρεάν στο κοινό προς ανάγνωση. Το έργο της “Λίγο σεξ ακόμη παρακαλώ” είναι το πρώτο που ακολουθεί τον δρόμο της έκδοσης.

Λίγο ακόμα sex παρακαλώ – Βούλα Γκεμίση
«Είμαι η Λάουρα, η αλλοπρόσαλλη, ονειροπόλα και ρομαντική φίλη που θα ήθελες να έχεις».

Όλα στη ζωή της μοιάζουν βαρετά και η παιχνιδιάρα Λάουρα, που έχει την τάση να χαρακτηρίζει τον εαυτό της «καρτούν», αναθεωρεί πλήρως, όταν επιτέλους συναντάει τον Ορέστη «Της». Το μουτράκι αυτό θα της ταράξει την καθημερινότητα από την πρώτη κιόλας ημέρα της συνάντησής τους.

«Μένω μόνη και εργάζομαι σε μια δουλειά που δεν με εκφράζει, αλλά πρέπει να την κάνω για να επιβιώσω. Όλα μοιάζουν βαρετά και μονότονα, ώσπου ένα πρωί συναντώ τον νέο μου γείτονα… το όνειρο κάθε γυναίκας, τον Ορέστη μου».

Ζώντας έναν πλατωνικό έρωτα μαζί του, ξεκινάει ένα παιχνίδι αναζήτησης, το οποίο θα φέρει στο φως όλες τις κρυφές της ανασφάλειες.

«Ναι, το ομολογώ… Είναι κεραυνοβόλος έρωτας, που από τη μία δίνει νόημα στη μονότονη ζωή μου, αλλά από την άλλη φέρνει στην επιφάνεια όλες τις κρυφές μου ανασφάλειες».

Αποφασίζει, αναιρεί, αλλάζει πάλι γνώμη, ώσπου ακολουθεί έναν μονόδρομο, που την καταξιώνει μέσα από μια σελίδα της στο ίντερνετ. Το blog της «Λίγο σεξ ακόμη, παρακαλώ», γίνεται πόλος έλξης για εκατοντάδες ακολούθους που ζητούν τη συμβουλή της.
Η θεωρία είναι πάντοτε ασφαλέστερη της πράξης στη ζωή της Λάουρας. Θα καταφέρει να ακολουθήσει και στη δική της ζωή τις συμβουλές που δίνει στους άλλους; Θα καταφέρει να πλησιάσει τον Ορέστη;

Τα Χριστούγεννα γίνονται τα μεγαλύτερα θαύματα και μέσα σε αυτά…είναι και ο έρωτας!

«Σου μιλάω και σε θέλω σύμμαχό μου σε κάθε τρελή μου σκέψη, σε κάθε προβληματισμό μου, γιατί, φιλενάδα, είμαι σίγουρη πως δεν θα τα καταφέρω ποτέ χωρίς εσένα!»

Μυθιστόρημα, Maradel Books, 2019, 260 σελ.

Μυθιστορήματα
Λίγο ακόμα sex παρακαλώ (2019), Maradel Books

Πηγές: Biblionet, Maradel Books