Γιάννης Μαυρογιαννάκης

Γιάννης Μαυρογιαννάκης

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Γιάννης Μαυρογιαννάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και είναι 21 ετών.
Το 2019 τελείωσε το λύκειο και το καλοκαίρι του ’21 τελείωσε μία σχολή μαγειρικής σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με θεατρικές παραστάσεις και γενικά τον ενδιαφέρει ό,τι έχει σχέση με την τέχνη. Από το δημοτικό ξεκίνησε να γράφει για προσωπική ευχαρίστηση παραμύθια, αργότερα σενάρια και στη συνέχεια βιβλία. Έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμό θεατρικού έργου σε μικρότερη ηλικία όπου και βγήκε έκτος. Το βιβλίο «Θάρρος ή αλήθεια» είναι το δεύτερο βιβλίο του. Το πρώτο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές με τίτλο «Οι αποκλεισμένοι» (2021).
Μυθιστορήματα
Θάρρος ή αλήθεια; (2022), Αγγελάκη Εκδόσεις

Νουβέλες
Οι αποκλεισμένοι (2021), Συμπαντικές Διαδρομές

Θάρρος ή αλήθεια; – Γιάννης Μαυρογιαννάκης

ΘάρροςΣκέψου καλά πριν απαντήσεις


Εννέα άνθρωποι βρίσκονται όμηροι στο εστιατόριο “Adoro” από έναν μυστηριώδη μαυροφορεμένο άνδρα με μια τρομακτική μάσκα κλόουν. Μια καλοστημένη παγίδα. Ένα παρανοϊκό παιχνίδι θάρρους ή αλήθειας που αναγκάζονται να παίξουν θα τους στοιχίσει την ίδια τους τη ζωή. Μυστικά που θα αποκαλυφθούν θα αλλάξουν τη μεταξύ τους σχέση. Σε αυτό το παιχνίδι τίποτα δεν μένει κρυφό. Οι κανόνες αλλάζουν από τον δημιουργό του. Το παιχνίδι παίρνει άσχημη τροπή και τα σκοτεινά μυστικά τους βγαίνουν στην επιφάνεια. Ένα τραγικό συμβάν που έγινε πριν από δέκα χρόνια συνδέει όλους τους ομήρους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας δεν βρίσκεται εκεί τυχαία. Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας και τι θέλει από αυτούς;

«Μου καταστρέψατε τη ζωή! Τώρα θα κάνω κι εγώ το ίδιο».

Ψυχολογικό Θρίλερ

Μυθιστόρημα, Αγγελάκη Εκδόσεις, 2022, 140 σελ.

Οι αποκλεισμένοι – Γιάννης Μαυρογιαννάκης

Οι αποκλεισμένοι


Η Βικτώρια δεν πείθεται πως ο θάνατος του αδελφού της προήλθε από αυτοκτονία. Γι’ αυτό και ταξιδεύει μαζί με τους δύο φίλους της, στο απομακρυσμένο χωριό όπου βρέθηκε νεκρός, ώστε να ανακαλύψει την αλήθεια. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως περίμενε. Όταν μια βαριά κακοκαιρία τους αναγκάζει να αποκλειστούν εκεί καταλαβαίνουν ότι το χωριό είναι στοιχειωμένο αλλά και ότι οι άνθρωποι κρύβουν περίεργα μυστικά. Όμως θα είναι πλέον αργά για να φύγουν.
Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.
Ο τρόμος είναι μονόδρομος.

Νουβέλα, Συμπαντικές Διαδρομές, 2021, 92 σελ.

Πηγές: Biblionet, Συμπαντικές Διαδρομές, Αγγελάκη Εκδόσεις

Please wait...