Σπούδασε δημοσιογραφία στο North College, με μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Journalism and Social and Behavioral Science. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες Ελληνικός Βορράς και Έθνος στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και σε περιοδικά. Έχει εκδώσει το μυθιστόρημα «Ο Κουλτζής» το 2014 απο τις εκδόσεις Αρναούτη, «Το αβγό του φιδιού επωάζεται σε μαρμάρινους ουλεμάδες» το 2018 απο τις εκδόσεις Βροτέας και «Omur και Ινώ» το 2020 επίσης από τις εκδόσεις Βροτέας.
Ο Κουλτζής (2014), Εκδόσεις Αρναούτη
Το αβγό του φιδιού επωάζεται σε μαρμάρινους ουλεμάδες (2018), Βροτέας
Omur και Ινώ (2020), Βροτέας
Omur και Ινώ – Πέρσα Μπολίκα
Η Ινώ, μια εξηντάχρονη γυναίκα, «ανακαλύπτει» ότι η ζωή της υπήρξε ανούσια και «άδεια», μέσα σε ένα συμβατικό γάμο, χωρίς αγάπη. Ο μεγάλος της εφηβικός έρωτας, ο Omur, είχε πεθάνει σε τροχαίο δυστύχημα και αποφασίζει να τον «συναντήσει», στην ωριμότητά της, μέσα από αστρικά ταξίδια, δηλαδή, μέσα από εμπειρίες αποχώρησης της συνείδησης, από το σώμα.
Οι προβολές της συνειδητότητάς της, σε ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης, σε ένα στρώμα του χωροχρόνου που «ταλαντώνεται» σε άλλη συχνότητα από το φυσικό κόσμο, την «ταυτίζουν» με ηρωίδες της ιστορίας μας, που έζησαν τον μεγάλο τους έρωτα, με κάποιον αντίστοιχο Omur.
Τον πρίγκηπα Αλέξιο, στις Δ΄Σταυροφορίες, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον νταβατζή Άκη Ομούρογλου, στον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο, τον καπετάν Όμηρο στον Εμφύλιο…..
Η Ινώ γεννημένη το 1958, έχει χάσει τον πατέρα της, στον Εμφύλιο Πόλεμο, και μεγαλώνει με τέσσερεις «μαμάδες», την γιαγιά Ευθαλία και τις τρεις κόρες της, την Διηδάμεια, την Κασσιόπη (μητέρα της) και την Κρουσταλλένια.
Η οικογένεια μετακομίζει από το χωριό Πεντοκερασιά του νομού Κιλκίς, στη Θεσσαλονίκη, την δεκαετία του 1950, αλλά η Ινώ επιστρέφει στο Μαυροβούνι, την υψηλότερη βουνοκορφή της οροσειράς των Κρουσσίων, για να αναζητήσει το θησαυρό του Σέρτεν φον Μέρκελ, που κατείχε από το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο… θα τον ανακαλύψει;…
Μυθιστόρημα, Βροτέας, 2020, 440 σελ.
Το αβγό του φιδιού επωάζεται σε μαρμάρινους ουλεμάδες – Πέρσα Μπολίκα
Ο Στέφανος Παρχαρίδης, γεννιέται στη Κομοτηνή, το 1925, από τον Σάββα και την Ανατολή, που έρχονται με την ανταλλαγή των πληθυσμών, από το χωριό Αρτάκη, κοντά στη Κωνσταντινούπολη. Η Ανατολή, “αναγκάζεται” πέντε χρόνια αργότερα, να μεταναστεύσει στο Μόναχο της Γερμανίας, σαν “φιλοξενούμενη εργάτρια”, και ανατρέφει το γιό της, που γίνεται μέλος της ναζιστικής νεολαίας, με τον Χίτλερ, να αιματοκυλεί την Ευρώπη, στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Στηβ Παρχαρίδης Σουλτς, πλέον, απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής του Μονάχου, και καθηγητής σε σχολή ηθοποιίας, παντρεύεται την ηθοποιό, σε έργα του Μπέρτολτ Μπρεχτ, και πλούσια κληρονόμο Ελίζαμπεθ Άρθρουρ Τόπκινς, από το Λονδίνο, η οποία βρίσκεται δολοφονημένη σε ξενοδοχείο του Μονάχου. Ο Στηβ, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, και την ισόβια κάθειρξη, τον εγκλεισμό του σε φυλακές και ψυχιατρικά άσυλα, με συμπαραστάτη την πεθερά του, την κατάθεση του ψυχιάτρου Καρλ Γκούσταβ Γιούνγκ, και τη πίστη του στο Θεό!! Γιατί, όπως του επεσήμανε ο Κ.Γ.Γ, δεν πρέπει απλά να είμαστε χριστιανοί, αλλά να γίνουμε ΧΡΙΣΤΟΙ!!!
Μυθιστόρημα, Βροτέας, 2018, 465 σελ.
Ο Κουλτζής – Πέρσα Μπολίκα
Η ιστορία αρχίζει το 1917, με τη μεγάλη πυρκαγιά που μετέτρεψε το κέντρο της Θεσσαλονίκης σε πυρίκαυστο ζώνη, και τελειώνει με την Μικρασιατική καταστροφή και την ανταλλαγή των πληθυσμών της Συνθήκης της Λωζάννης το 1923.
Τρία νέα άτομα συναντιούνται στη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου και σε όλη τη διάρκεια της Μικρασιατικής εκστρατείας σε ένα άδοξο τέλος για ένα από αυτά!
Η υπόθεση κορυφώνεται στη Μυτιλήνη, την εποχή που οι κουλτζήδες κυνηγούσαν τους κοντραμπατζήδες.
Η εξήγηση των λέξεων. δίνεται στις σελίδες του βιβλίου και είναι φόρος τιμής σε Θεσσαλονίκη και Μυτιλήνη.
Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Αρναούτη, 2014, 250 σελ.
Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Αρναούτη, Ημερήσιος Τύπος, Βροτέας